Mica bucătăreasă care face furori pe internet. Cunoaște-o pe Gabriela Leahu și pasiunea ei pentru gătit!

Mica bucătăreasă care face furori pe internet. Cunoaște-o pe Gabriela Leahu și pasiunea ei pentru gătit!

Gabriela este o fetiță care la cei 3 ani ai săi gătește niște bucate de te lingi pe degete. Filmulețele publicate de mama sa fac furori pe rețelele de socializare, unde adună sute de aprecieri și cuvinte de admirație. Despre cum a început această pasiune și cine sunt cei care o susțin ne va povesti mămica Gabrielei, Ludmila Leahu-Țurcan.

Familia este mediul în care găsim înțelegere și liniște. Pe zi ce trece realizez tot mai mult că am o familie fericită și îi sunt recunoscătoare Domnului pentru ea. Copiii noștri sunt cei care ne oferă o mare parte a acestei fericiri. Cu 3 ani și jumătate în urmă am adus-o pe lume pe Gabriela , iar mai apoi, peste încă 3 ani, pe mezinul familiei - Robert. Fiind însărcinată eram sigură de faptul că copiii mei vor fi înzestrați cu calități deosebite și ne vor umple viața de lumină. Gabriela este o persoana energică, determinată și pozitivă, însă își menține și principiile fiind o fetiță directă, curioasă și ambițioasă. Sunt o femeie împlinită - am tot ce mi-am dorit, o familie unită formată dintr-un soț iubitor și 2 copii frumoși, ingenioși și cel important sănătoși.

Mereu am știut să diversificăm viața familiei noastre și astfel am implementat numeroase tradiții. Una din ele este fotografierea copiilor la fiecare lună a vieții lor. Gabriela s-a arătat încântată de această tradiție, astfel încât pozatul a devenit una dintre ocupațiile sale preferate. De aici ne-a venit ideea de a face ceva nou, de a o implica pe fiica noastră în activitățile din bucătărie. Am realizat un filmuleț în care am surprins o scenă unde Gabriela gătește pentru noi toți, iar apoi l-am postat pe o rețea de socializare. Nu m-am așteptat la un așa succes, iar din acest motiv am continuat să facem asta. Mereu este cointeresată de arta culinăriei, gătim împreună sau individual, ne ajutăm reciproc, iar Gabriela nu ezită  să-mi ceară sfaturi și îndrumări.

 

Noi o susținem și o încurajăm în ceea ce face, iar asta o motivează să experimenteze și mai mult. Ea adoră să exploreze tainele bucătăriei, iar pentru asta este nevoie de interes, talent, răbdare și multă-multă muncă. De asemenea, nu lipsește nici ajutorul mamei sau a bunicuței. Mereu sunt în căutare de noi rețete și combinații delicioase pentru mica mea bucătăreasă. Bucatele preferate ale gospodinei noastre sunt colțunașii cu brânză dulce și bineînțeles ceva dulce, pe care le gătim împreună, inclusiv si multe alte delicii culinare.

 

 

De curând Gabriela a fost premiată de către primarul orașului Glodeni pentru meritele obținute în arta culinăriei. Această diplomă fiind o apreciere extrem de frumoasă pentru toată familia.  Fiecare filmuleț este aprobat de Gabi și doar după asta postat pe internet. Gabriela are și o pagină pe Facebook, dar și pe Instagram, unde pot să-i urmărească activitatea și să ne fure rețetele. Familia noastră se străduiește ca Gabriela să crească o fetiță organizată și disciplinată, astfel le reușim pe toate: frecventarea grădiniței, plimbările familiale, joaca cu frățiorul și nu în ultimul rând - gătitul.

Noi credem că e foarte important să dezvoltăm pasiunile copiilor, să-i îndrumăm și susținem, așa cum face și familia Leahu cu fetița lor Gabriela, iar acesta la rândul său sperăm să obțină rezultate frumoase în culinărie și să ne delectăm și noi cu deliciile ei. 

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu