Proiect foto interesant: emoțiile bărbaților înainte și după ce au devenit tătici

Proiect foto interesant: emoțiile bărbaților înainte și după ce au devenit tătici

A deveni părinte este un moment cu adevărat important în viața fiecăruia, iar un fotograf din Londra a capturat momentele emoționante, pe care le trăiesc bărbații înainte și imediat după ce au devenit tați. Așadar, Tom Oldham a petrecut 72 de ore cu aparatul de fotografiat în mână pentru a surprinde emoțiile prin care trec bărbații înainte și după ce au intrat în sala de naștere, iar proiectul foto a făcut înconjurul lumii.

„Aceste portrete captează un moment foarte important din viața acestor bărbați și au scopul de a arăta importanța și intensitatea emoțiilor când devii părinte”, a spus fotograful despre proiectul său întitulat „A deveni tată”.

Vezi mai jos câțiva tătici!

Hector Adebambo, 32 de ani: „Pentru mine, a deveni tată este ceva natural, și o simt ca pe un adevăr absolut. Am vorbit cu fiul meu timp de nouă luni și este în sfârșit aici.”

 

Andy West, 36 de ani: „Mi-am dat seama instantaneu că un copil va avea un efect profund în viața mea, pentru că deja voi fi întotdeauna responsabil pentru o altă persoană".

 

Toan Lam, 34 de ani: „Când s-a născut fiul meu, perspectiva mea asupra vieții s-a schimbat instantaneu și am știut că trebuie să fiu acolo la fiecare pas, să-l văd mare. A deveni responsabil pentru o altă ființă umană este cea mai suprarealistă experiență; Nu pot reda atât de bine prin cuvinte, dar sper ca portretele să transmită amploarea acestui sentiment".

 

Pedro Diego Fernandez, 34 de ani: „Nașterea a fost mult mai copleșitoare decât m-am așteptat, dar m-am simțit uimitor de îndată ce l-am ținut pe fiul meu sănătos în brațe și l-am văzut deschizându-și ochii. Vreau doar să fiu cel mai bun om pentru copilul meu.

 

Federico Grillo, 34 de ani: „După naștere, pe măsură ce adrenalina se îndepărta, am simțit că timpul încetinise. Îmi țineam fiul și eram foarte liniștit. Știu că paternitatea mă va motiva să obțin cele mai bune rezultate pentru familia mea.”

 

Tom Chappell, 35 de ani: „Cred că prioritățile mele se vor schimba în mod semnificativ acum, când sunt tată. Iar fiecare decizie va fi luată doar împreună cu fiica mea și pentru viitorul ei mai bun.”

 

Sursa: tomoldham.com

Adaugă comentariu