TRUSA DE VACANȚĂ

TRUSA DE VACANȚĂ

Vacanța este întotdeauna o sărbătoare în casă. De aceea, când planificăm o aventură mult așteptată, ar fi bine să prevedem totul din timp, pentru ca nimic să nu umbrească aceste zile de poveste, mai ales dacă intenționăm să mergem împreună cu copiii.

Aici suntem deosebit de atenți! Pentru că picii pot prinde destul de repede o răceală sau o angină, să se rănească sau să aibă o tulburare digestivă din cauza unor alimente noi. În acest caz, destul de relevante sunt medicamentele Heel. Ele sunt potrivite atât pentru adulți, cât și  pentru copii. Au un profil de siguranță favorabil și conțin ingrediente naturale.

Deci, pentru ca nimic să nu-ți știrbească din clipele frumoase de vacanță, pune în geanta ta de călătorie unguentul Traumeel S. Cunoști prea bine că odihna activă uneori aduce la pachet mici  vânătăi, sau julituri, arsuri de soare, sau chiar entorse. Iar unguentul Traumeel S poate fi soluția! Apropo, el este un remediu bun și pentru mușcăturile de țânțari.

Viburcol este indicat la maladiile asociate cu stări de neliniște și iritabilitate, cu sau fără febră, în special la copii. Ca modalitate de susținere, utilizarea lui este indicată în tratamentul diferitelor infecții, dar și în perioadele de crize de nervozitate ale copiilor. De exemplu, dacă copilul este în perioada de erupție dentară sau are colici.

Comprimate Angin-Heel pot ajuta la eliminarea disconfortului din gât cauzat de băuturile reci sau de înghețată, de exemplu. Doar cunoașteți că în timpul vacanței la mare copiii consumă cantități nelimitate de înghețată și de băuturi răcoritoare. Uneori și părinții procedează la fel.

Când ne pornim în vacanță, niciodată nu suntem siguri de condițiile meteo pe care le vom înfrunta pe litoral. Chiar dacă e vară, punem în geamantan și o hăinuță mai grosuță, adevărat? Tot după acest principiu, niciodată nu cunoaștem ce fel de viruși noi sau enteroviruși putem întâlni în calea noastră. Fie că răcim brusc, soluția poate fi Engystol.

De la schimbul brusc de temperatură, fie că urcați în vârf de munte cu telefericul, fie că coborâți din avion direct pe litoralul incandescent turcesc, șanse ca să faceți o rinită sunt destul de mari. Dacă aveți în geantă spray-ul nazal Euphorbium, vă descurcați mai rapid cu această problemuță. Spray Euphorbium compositum poate ajuta la tratarea a diferitelor tipuri de rinită. Are un efect local antiinflamator și antialergic. Este indicat adulților și copiilor de la 2 ani.

Dacă cineva din adulți este predispus la vertijuri (rău de mișcare), luați un Vertigoheel! Medicamentul este indicat pentru amețeli de orice origine, inclusiv cele care apar în timpul călătoriei. Este bine tolerat și nu are efect sedativ și hipnotic.

Și, desigur, cum să mergeți în vacanță și să nu testați întregul meniu pus la dispoziție, care este atât de ademenitor și apetisant? În acest caz vă îndemnăm să nu uitați acasă picăturile Nux vomica-Homaccord! Ele vor fi utile pentru eventualele tulburări digestive sau alergii alimentare, care pot fi provocate de noua dietă alimentară (sosuri neobișnuite, fructe de mare, fructe exotice, prăjituri colorate etc.) Nux vomica-Homaccord poate normaliza digestia ta!

 

Solicită medicamentele Heel în orice farmacie din țară!

Bucură-te de o vacanță plăcută! Fiți sănătoși!

 

Adaugă comentariu