Adela Popescu: „mămici ce vă creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine!”

Adela Popescu: „mămici ce vă creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine!”

Adela Popescu a povestit, de curând, pe contul ei de Instagram, despre provocările vieții de părinte, recunoscând cu sinceritate că mamele  care cresc singure copii sunt adevărate eroine, scrie suntmamica. 

Vedeta a început prin a face o paralelă între viața perfecta de pe rețelele de socializare si viața adevărată, în care problemele își fac loc aproape zilnic: “Astăzi a fost o zi plină și foarte frumoasă. Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febră.”

Adela a continuat: “Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urma să participe astăzi și deci noaptea am petrecut-o făcând singură planton. Și deși nu pomenesc acum de vreo situație iesită din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi.
Sigur că dacă era acasă mă supăra că a adus Nurofen în loc de Paracetamol, sau că apa pe care o cerea unul din copii, era prea rece.
Dar acum că nu a fost, am realizat, din nou, ce important este și că seara pun capul pe umărul lui și știu că suntem amândoi în asta, parte în parte, în mod egal, cu tot sufletul…Și astfel, orice moment, indiferent cât de greu, devine mai ușor.
Mămici ce va creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine. Voi sunteți adevăratele eroine.
Vouă nu va ia nimeni “sacul” de pe umerii voștri că să îl pună pe ai lui…” a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

 

 

 

Sursa foto: suntmamica.ro

 

Adaugă comentariu