Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa

Andra şi Măruţă şi-au botezat fetiţa pe 11 octombrie într-un decor de basm, iar potrivit romaniatv.net, la eveniment au fost prezenţi 100 de invitaţi.

Părinţii lui Cătălin Măruţă au declarat pentru România TV că atât Andra cât şi Cătălin au fost foarte emoţionaţi în noaptea dinaintea botezului. Au pregătit o petrecere de neuitat pentru care au cheltuit nu mai puţin de 70.000 euro.

Pe pagina sa de facebook, interpreta a postat o poză cu ţinuta pe care a purtat-o Eva la marele eveniment, dar şi un mesaj emoţionant: „Mulţumesc! De o mie de ori mulţumesc! Sunt cea mai fericită femeie din lume! M-am pregătit mult pentru ziua de ieri şi chiar pot spune că am simţit că fiica mea a renăscut. Eu şi familia mea suntem credincioşi şi de aceea ziua botezului a fost foarte importantă pentru noi. Vă mărturisesc că mi-au dat lacrimile în timpul slujbei, sentimentul de fericire a fost copleşitor. M-am relaxat imediat după aceea, la petrecere am dansat cât am putut. Mi-a dat energie faptul că eram înconjurată de cei dragi. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat ca evenimentul să iasă aşa cum ne-am dorit.”

 

Eva Maria Ioana este numele fiicei Andrei şi lui Cătălin Măruţă, aceasta fiind al doilea copil al cuplului, după micuţul David.

Foto: facebook, monden.acasa.ro

Adaugă comentariu