Anunțul făcut de Adela Popescu și Radu Vâlcan la început de an: Am luat o decizie importantă

Anunțul făcut de Adela Popescu și Radu Vâlcan la început de an: Am luat o decizie importantă

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să facă anul acesta o schimbare importantă în viața lor de cuplu, mai exact să folosească mai puțin telefoanele mobile pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună, dar și alături de cei trei copii ai lor, scrie elle.ro

„Scumpeteo, vorbește acum cât mai poți! ? Să știți că eu și Radu Vâlcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim. Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi. Vrem ca măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții. Știu că pare puțin, ne dorim să mai creștem intervalul, dar o luăm ușor. Mai era ceva pe lista pentru anul asta, dar hai măcar asta să realizam. Voi ce ajustări v-ați propus?”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Adela Popescu are o mulțime de planuri ambițioase pentru noul an. Prezentatoarea TV le-a împărtășit fanilor ei care sunt dorințele pe care vrea să și le îndeplinească în anul 2022. 

Prezentatoarea și-a propus să citească mai mult, să aibă parte de o vacanță în Asia, iar dorințele ei nu se opresc aici. 

„Îmi doresc să mă apuc să citesc mai mult în acest an, dar am zis să încep cu cărți mici și cu scrisul mare. Îmi doresc o vacanță mai lungă pe undeva prin Asia. Anul acesta am încheiat cu povestea cu sarcinile, așa că vreau să arăt bine”, a povestit Adela Popescu în emisiunea „Vorbește lumea.”

Adaugă comentariu