Ce a scos din alimentație Andreea Raicu pentru a arăta atât de bine la 44 de ani
- 2021-06-21
- 2692
Andreea Raicu se poate lăuda nu numai cu un trup ca tras prin inel, picioare frumoase, lungi și o siluetă de invidiat, ci și cu o evoluție frumoasă pe plan spiritual și emoțional.
Mulți o întreabă ce face pentru a arăta atât de bine și, după ani întregi de căutări și încercări, fosta prezentatoare tv a găsit soluția care i se potrivește cel mai bine.
„Conform studiilor, se spune că gena bună contribuie doar în proporţie de 20% la un aspect fizic tânăr şi plăcut chiar şi la vârsta maturităţii, deși eu cred că influenţa ei este cu mult mai mare. Dar, în acelaşi timp, cred că forma fizică ţine foarte mult şi de stilul de viaţă, şi când spun asta nu mă refer doar la alimentaţie. Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea mentală, faptul că practic meditaţia, că am învăţat să-mi conştientizez stările interioare, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura necesităţilor organismului meu, să fac sport”, a declarat Andreea, care a adăugat și că a învățat să fie mai blândă cu ea însăși, să lucreze într-un ritm mai lent și să nu se mai forțeze nici în sala de fitness, pe care o frecventa de cinci ori pe săptămână.
„De ceva timp, nu mai fac nici atât de mult sport ca înainte, şi nici la fel de intens. Continui să mă mișc, dar, în loc să merg de cinci ori pe săptămână la sală, acum merg de două, cel mult de trei. În rest, alerg în natură, fac yoga, dacă am posibilitatea, înot… Deci nu mai fac sport neapărat ca să arăt bine, ci ca să mă simt bine, iar exerciţiile fizice sunt mai blânde. De fapt, în general, am început să fiu mult mai blândă cu mine: nu mai trag în forță de mine, ritmul în care muncesc e mai lent decât înainte”, a mai adăugat vedeta.
Foarte atentă la ceea ce mănâncă și la nevoile corpului ei, Andreea Raicu a ales să scoată din alimentație mai multe produse care nu îi făceau bine, care au multe calorii și care pot strica și tenul.
„În ce privește alimentația, am adaptat-o la nevoile organismului meu (nu mănânc gluten, lactate, zahăr, iar carne mănânc foarte rar, doar atunci când simt nevoia), și am grijă să mă hidratez… Şi iarăşi foarte importantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lumea, este reîncărcarea bateriilor. Practic, ceea ce încerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi sufletul. Iau unele suplimente alimentare (de pildă, suplimente care susţin activitatea cerebrală, vitamina C, coenzima Q10 etc.), îmi modific unele obiceiuri de viaţă. De exemplu, mănânc mai multe grăsimi, pentru că grăsimile sunt extrem de necesare pentru activitatea cerebrală, dar şi pentru fertilitate”, a mai povestit Andreea Raicu.
Sursa: peroz.ro