Copilul Jannei Friske a rămas în îngrijirea tatălui. Buneii nu îl vizitează

Copilul Jannei Friske a rămas în îngrijirea tatălui. Buneii nu îl vizitează

Dmitrii Shepelev, soţul regretatei artiste, a oferit un interviu exclusiv postului naţional de televiziune rusesc, în care povesteşte despre relaţia sa cu Janna Friske, dar şi cum are grijă de băiatul lor Platon.

Băieţelul în vârstă de 3 anişori este copia leită a mamei sale. Trăsăturile feţei, zâmbetul larg şi energia debordantă aminteşte celor din jur despre cum a fost mama acestui băiat. Tatăl său este cel care are grijă de micuţ. În programul său zilnic de activităţi se include gimnastica şi înotul, pe care acesta le practică cu plăcere. “Este un băiat puternic, cu o pregătire fizică foarte bună comparativ cu alţi copii de vârsta sa, de aceea îi reuşeşte totul foarte bine. Ar putea să practice sportul la nivel profesional. Vedem peste jumătate de an... Dacă Platon este obosit, îi permit să absenteze de la ore... Îl las să facă ştrengării, cred că e ceva normal pentru vârsta sa.”

Platon merge la o grădiniţă privată unde învaţă limba engleză. Desigur că fără ajutorul unei bone tatăl nu s-ar descurca. Acesta continuă să muncească şi să aibă activităţi în mai multe proiecte de televiziune.

În interviul său, acesta spune că părinţii Jannei Friske, buneii lui Platon, nu şi-au văzut nepotul de foarte mult timp. Shepelev afirmă că nu a făcut nici o interdicţie rudelor de a-şi vedea nepotul, pur şi simplu aceştia nu manifestă nici un interes.

Dmitrii Shepelev a scos de sub tipar o carte ce este mai degrabă un manifest dedicat soţiei sale. Titlul cărţii este unul simbolic: “Janna”. Din data de 24 noiembrie cartea este pusă în vânzare publicului larg.

 

 

Foto: Instargram.com; graziamagazine.ru

 

Adaugă comentariu