Cum a slăbit 52 kg Cătălin Scărlătescu, juratul „Chefi de la Cuțite”

Cum a slăbit 52 kg Cătălin Scărlătescu, juratul „Chefi de la Cuțite”

Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme și acum, când se uită la o fotografie din urmă, celebrul chef spune în glumă: „Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”. Juratul de la „Chefi de la Cuțite” a dezvăluit că a început să ia măsuri atunci când a început să aibă probleme de sănătate.

Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu. 

A renunțat la pâine și a început să consume doar crudități. „Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat acesta.

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru”. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, roșii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

Preparatele preferate ale lui Cătălin Scărlătescu:

Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare. La fel de mult îmi plac şi fructele de mare, pe care le frig pe grătar alături de legume, peste care adaug zeamă de lămâie şi puţin piper. Acestea sunt preferatele mele, dimineaţa, la prânz, seara… şi când ţin regim… şi când nu ţin regim!”, a spus el într-un interviu pentru okmagazine.ro.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Adaugă comentariu