(FOTO) Daniela Ciocanu a pregătit deja camera bebelușului

(FOTO) Daniela Ciocanu a pregătit deja camera bebelușului

Daniela Ciocanu și soțul său Victor au sărbătorit ieri un an de căsătorie. Cuplul și-a unit destinele în data de 21 aprilie 2018. Cu această ocazie, îndrăgostiții au petrecut o seară frumoasă în oraș și au postat câteva fotografii făcute în camera viitorului copil.

„Camera ei e gata în proporție de 99%, abia aștept să vă arăt și vouă ce a ieșit! E locul meu preferat din casă și azi mi-am permis să fac poze în odaia ei, avem și motiv întemeiat! Mă bucur că la 36 de săptămâni de sarcină încap fără probleme în hainele de până la sarcină sau bluza cusută pentru oficializarea religioasă în 28 de săptămâni de sarcină! Mulțumim de mesajele frumoase pe care le-am primit, sunteți minunați și noi vă dorim fericire înzecit!”, a scris Daniela pe contul său de Instagram.

Victor, soțul prezentatoarei TV a publicat și el o fotografie cu soția sa și i-a mulțumit pentru primul an de căsătorie.

„Îți mulțumesc dragostea mea pentru primul an atât de fericit din povestea noastră! Iar Miracolul abia începe! Love you!”, a scris Victor pe contul său de Instagram.

Sursa: Instagram.com

Adaugă comentariu