Imagini emoționante: Fetița Biancăi Drăgușanu a împlinit două luni

Imagini emoționante: Fetița Biancăi Drăgușanu a împlinit două luni

Bianca Drăgușanu, la cei 34 de ai săi, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei. Recent aceasta împreună cu soțul ei Victor Slav, au devenit pentru prima dată părinți, iar astăzi cei doi au un motiv de sărbătoare.

La începutul acestei toamne, fericirea cuplului Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-a intensificat datorită venirii pe lume a fiicei lor Sofia, care s-a născut perfect sănătoasă. Astăzi micuța a împlinit două luni de la naștere. Cu această ocazie, Bianca Drăgușanu a postat pe pagina ei de facebook o poză adorabilă în care apare alături de micuța Sofia, dar și un mesaj emoționant: „La mulți ani, fetița mea, îngerașul meu, inima mea, Sofia Mea! Azi avem două luni”.

Câteva zile în urma Bianca Drăgușanu a povestit pentru click.ro, detalii interesante despre fiica ei: „Sofia are colici, uneori mai plânge, este un copil normal de care se bucură întreaga familie. Sunt o femeie fericită şi împlinită că fetiţa mea a reuşit să îi dea sens vieţii. Îmi place mult să o îmbrac în verde, să îi fredonez seara, ştiu toate cântecele de leagăn”.

Se pare că rolul de mamică i se potrivește perfect Biancăi, aceasta spunând că își dorește să trăiască repetat această frumoasă experiență . „Îmi mai doresc încă un bebeluş, ar fi frumos să am şi un băiat. Dar, acum, ce o vrea Dumnezeu, sănătos să fie!”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

 

Foto: facebook.com/BDragusanu

Adaugă comentariu