Mariana Mihăilă și-a botezat băiețelul și a lansat o piesă dedicată lui

Mariana Mihăilă și-a botezat băiețelul și a lansat o piesă dedicată lui

Cumetrie mare în showbiz-ul autohton! După mai bine de jumătate de an de pregătiri și așteptări, Mariana Mihăilă și-a botezat băiețelul și a organizat o cumetrie fastuoasă într-un restaurant select din capitală.   

Ieri interpreta Mariana Mihăilă a avut motiv triplu de sărbătoare, și asta deoarece fiul acesteia a împlinit 10 luni, a primit taina Sfântului Botez, și și-a sărbătorit cumetria alături de nani, părinți, dar și de mai multe vedete autohtone.

Și cum de fiecare dată interpreta știe să-și surprindă admiratorii datorită ideilor sale deosebit de frumoase, la marea sărbătoare a băiețelului ei, Marius, aceasta a optat pentru un decor alb, tematica serii fiind îngerașii. În ziua marelui eveniment, Mariana Mihăilă a schimbat două ținute, ambele asortate conform decorului serii.  

Nu neagă faptul că este o mămică superstițioasă, motiv pentru care, până la botez a ascuns chipul fiului său de ochii presei și ai lumii. După încreștinare, interpreta a decis să-și arate odorașul, care de fapt a fost și vedeta serii.

Surpriza petrecerii, a fost melodia „Îngerașul meu” cântată în premieră de Mariana Mihăilă pentru Marius. Atmosfera a fost una de vis, fericita mămică fiind înconjurată de mai mulți copii îmbrăcați în costume de îngerași.

La petrecere au fost prezenți: Corina Țepeș, Costi Burlacu, Katalina Rusu, Mariana Șura, Doinița Gherman, Diana Grigor, Aliona Duminică etc.

Foto/video: Facebook.com

Adaugă comentariu