Regulile STRICTE pe care le respectă copiii din familia regală a Marii Britanii: Nu au voie să-și facă de cap

Regulile STRICTE pe care le respectă copiii din familia regală a Marii Britanii: Nu au voie să-și facă de cap

Cu banchete regale, întâlniri cu lideri mondiali și susținerea numeroaselor organizații de caritate, Kate Middleton și prințul William au o viață destul de agitată și nu au mereu timp pentru a se ocupa de copii. Din acest motiv au apelat la ajutorul unei bone, una de top, instruită la renumitul Colegiu Norland din Bath, care a educat peste 10.000 de bone pentru familii de rang înalt.

Maria Borrallo este o Mary Poppins moderna, care i-a educat foarte strict pe cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, fără a le știrbi, însă, personalitatea.

Louise Heren, autoarea cărții „Nanny in a Book”, a dezvăluit cum decurge viața viitorilor regi ai Marii Britanii. Iar regulile sunt stricte și nu se acceptă nicio abatere.

Astfel, George, Charlotte și Louis au oră fixă de mers la culcare, au un timp limitat pentru folosirea ecranelor, alimentele și aromele noi sunt introduse la fiecare câteva zile, dar nu lipsește nici timpul pentru joacă.

Nu le este permis să-și facă de cap, pentru că Maria (dădaca lor) este conștientă că, în momentul în care se afișează cu mama lor de mână la scara avionului și fac cu mâna către mulțime, nu trebuie să plângă sau să facă vreo criză de nervi”, a menționat autoarea cărții.

Cei trei copii au un program foarte strict de somn. În fiecare seară merg la culcare la ora 19 și nu ratează nici somnul din timpul zile. „Când îi vezi pe William și Kate la un eveniment fără copii, înseamnă ca este timpul pentru somn”, a spus Loiuse Heren.

Copiii regali nu sunt mofturoși când vine vorba de mâncare, deoarece le este servită o varietate mare de feluri, cu excepția celor picante. Și asta pentru că în viața adultă la evenimentele publice, vor fi nevoiți să guste tot felul de specialități.

Cei trei micuți se joacă mai mult afară, indiferent dacă plouă sau este soare. Copiii Ducilor de Cambridge merg cu bicicleta, se joacă cu câinii lor și, uneori, se ocupă de grădinărit. Au voie și să se murdărească de pământ atunci când învaqță să planteze o floare.

În interiorul palatului, prințesa Charlotte și prințul George se joacă cu puzzle-uri și alte jocuri educative.

Copiii sunt, de asemenea, instruiți pentru a ști cum să se comporte la evenimente publice și sunt învățați să zâmbească în public.

 

Sursa: copilul.ro

Articole recomandate

Adaugă comentariu