Shakira și Pique, scandal în plină stradă! Cântăreața și-a pierdut vocea. Motivul conflictului

Shakira și Pique, scandal în plină stradă! Cântăreața și-a pierdut vocea. Motivul conflictului

După ce Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) au confirmat că s-au despărțit, tot mai multe detalii despre relația lor ies la iveală, scrie jurnal.md

Separarea celor doi a fost pusă pe seama unei presupuse infidelități recente a lui Gerard Pique, însă se pare că ruptura s-a produs în urmă cu mai mulți ani. Potrivit jurnalistei Silvia Taules, în 2017, între fotbalist și cântăreață a avut loc un conflict verbal în plină stradă atât de puternic încât Shakira și-a pierdut vocea și a fost nevoită să-și anuleze un concert.

”S-au certat în mijlocul străzii, în fața tuturor. Nopțile pierdute de Pique și suspiciunile cu privire la infidelitățile acestuia nu sunt de ieri, de astăzi”, a dezvăluit Silvia Taules, citată de Marca. În plus, jurnalista iberică a declarat că motivul disputei dintre cei doi, în 2017, a fost faptul că ”Gerard Pique ar fi avut o relație cu o cântăreață din Spania care acum este celebră”.

După aceste zvonuri și multe altele apărute pe bandă rulantă, Pique a pus piciorul în prag. Jucătorul s-a săturat să-i fie călcată în picioare imaginea și a luat decizia de a da în judecată toate persoanele care au ieșit în public și au spus neadevăruri despre el. El susține că, de fapt, nu a existat niciun moment de infidelitate și că cei doi nu mai sunt împreună de mai bine de trei luni pentru că pur și simplu nu se mai înțelegeau și dragostea fotbalistului pentru artistă ”se risipise”.

Gerard Pique ar fi dorit încă din martie să oficializeze despărțirea într-o manieră în care niciuna dintre părți să nu aibă de suferit prejudicii de imagine, însă nu ar fi reușit să se înțeleagă cu Shakira, cea care a încercat să facă relația să meargă mai departe.

 

Sursa foto:elnacional.cat

Adaugă comentariu