Gemenii familiei Jicol tot mai mari și mai inteligenți

Gemenii familiei Jicol tot mai mari și mai inteligenți

Pe Alex și Andreea îi cunoaștem de când au împlinit un anișor. I-am cunoscut ca pe niște copii foarte inteligenți, cuminți, și chiar ambițioși. Nu mare ne-a fost mirarea când am fost invitați chiar de ei la cea de-a șasea lor aniversare, mirați pentru că nu știm când a fugit timpul atât de repede. Parcă mai ieri… Pentru Alex și Andreea în schimb, timpul nu a trecut în zadar. Despre asta ne-a vorbit mama lor, Oxana Jicol.

„Despre Alex și Andreea pot să povestesc încontinuu, și nu doar pentru că sunt mama lor, ci pentru că sunt deosebiți. Ei doi sunt exact așa cum ni i-am dorit – onești, iubitori, gingași și tare tare dulci. Azi, 15 decembrie, împlinesc șase ani, și în tot acest răstimp, s-au schimbat mult: au devenit mult mai maturi, mai responsabili, dat fiind faptul că suntem niște părinți cu cerințe mari. Anul acesta au mers în clasa 0, iar această schimbare i-a entuziasmat la maximum. Dacă îi întrebi pe ei, spun că e o expriență despre care nu au știut că e atât de faină. Cu toate acestea au lăsat totuși o părticică, care le permite să păstreze în ei emoția copilăriei.

Andreea s-a maturizat foarte mult. Nu mai e bebelușa de altă pe care au cunoscut-o cititorii Odoraș. S-a transformat într-o adevărată domnișoară, responsabilă și dornică de a face lucruri frumoase. Adoră să deseneze, să danseze și să cânte, de asta face muzică la Lollipops și dansuri la Codreanca.

Alex a rămas la fel de pozitiv, dulce și cumpătat. Nu are prea mare interes de dans, dar fiindcă este gelos și nu vrea ca altcineva să danseze cu Andreea, frecventează și el orele de dans, fiind în pereche cu sora lui. În schimb îi place la nebunie să practice karate. Ambii sunt un exemplu pentru surioara lor mai mică Sofia. Și la fel de mult îl iubesc pe noul membru al familiei noastre, un cățeluș, care pur și simplu, e o dulceață de animăluț.”

Cât privește ziua de azi, ambii au așteptat-o cu multă nerăbdare. Urmează o petrecere tematică cu Omul Păianjen și prințesa Ariel, la care atât Alex, cât și Andreea, au avut grijă să îi invite personal pe toți prietenii lor. Sărbătoarea urmează să fie una de zile mari.

Revista Odoraș se alătură familiei Jicol și le urează gemenilor Alex și Andreea o copilărie fericită, succese mari pe tărâmul cunoștințelor și să fie mereu înconjurați de oameni frumoși la chip și la suflet.

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu