Interpreta Jasmina Drosu, la primul bilanț al activității sale muzicale

Interpreta Jasmina Drosu, la primul bilanț al activității sale muzicale

Are un nume sonor, un zâmbet molipsitor, o privire jucăușă și o voce cristalină, cu care deja ne-a cucerit interprând piesele ei despre mamă, copilărie, viață. Așa că nu am ezitat să o cunoaștem. Este vorba de Jasmina Drosu, o mică interpretă cu aspirații mari, care astăzi împlinește frumoasa vârstă de nouă ani și care în această zi importantă a decis să facă un prim bilanț al realizărilor ei profesionale și personale.

Astăzi m-am trezit cântând - „E ziua mea, ziua mea, ziua mea, saltă-n piept inima, inima, pentru că” .... ați ghicit, este ziua mea, iar mie îmi place să cânt de când mă țin minte. Mama spune că muzica m-a călăuzit din primul an de viață, iar asta i-a mirat, dar și încântat, pe toți deopotrivă, întrucât în familia noastră nu există alți pasionați de muzică. Părinților mei nu le-a rămas altceva decât să dea curs acestui talent și la vârsta de trei ani am pășit pentru prima dată pe marea scenă. La început am făcut parte din studioul muzical - coregrafic Picături Muzicale. Au urmat diferite concerte și concursuri precum Ring Star, TV Star etc. Și pentru că primii mei profesori de canto au văzut în mine potențial, mi-am îndreptat pașii la școala de arte A. Stârcea, secție canto, pian şi solfegiu, iar în prezent fac ore particulare.

A fost o etapă nu doar frumoasă, ci și foarte productivă pentru că am cunoscut nume sonore precum Radmila Popovici, Dana Marchitan, Sandu Gorgos, Dumitru Buștiuc, Rodica Ghilaș, Eugen Natan Doibani, Octavian Coteț, Ivan Linkovski și mulți alții, datorită cărora s-au născut primele mele piese solo precum: „Ziua mea”; „Un, doi, trei”; „Un colind de nea” (piesă interpretată în duet cu Dana Marchitan); „Mama, te iubesc”; „Moșule dragule”; „O nouă zi”. În total șase piese solo. Iar dansatorii de la Exclusive dance sunt cei cu care pregătim cele mai frumoase mișcări și care apar în videoclipurile mele.

Pentru unele din aceste piese am filmat și videoclipuri. Dar toate ca una mi-au adus succes fiind puse pe post la radio și tv. Eu le-am interpretat atât la spectacole muzicale, cât și la petreceri private sau emisiuni radio și tv, de la noi și din România (Prime TV, Jurnal TV (Veranda), Pro TV (O seară perfectă), Gurinel TV, Antena 1 (Neatza cu Răzvan și Dani) etc.). Nici nu îmi vine să cred faptul că aceste cântece despre mamă, copilărie, iarnă, au atins inimile atâtor copii și maturi. Dovadă este și canalul meu de youtube care a adunat deja câteva mii de vizualizări. Pe viitor, când voi deveni o mare vedetă, cu siguranță că voi avea milioane de followeri și vizualizări, precum au astăzi idolii mei - Ariana Grande și Justin Bieber.

Să nu credeți că muzica îmi răpește tot timpul. Culinăria este un alt hobby al meu pe care l-am descoperit relativ nu demult. Îmi place să experimentez cu ingredientele pe care le găsesc în frigider. Cel mai des gătesc mini pizza, brioșe sau salate, uneori ajutată de mama, alteori singură, atunci când doresc să îi surprind pe ai casei cu micile mele invenții culinare. 

Nici de lecții nu mă las, pentru că sunt una dintre cele mai bune eleve din clasă. Îmi place școala, cu toate materiile ei, colegii, precum și toate activitățile legate de ea. Suplimentar studiez engleza, o limbă nu doar frumoasă, ci și foarte importantă pentru viitorul meu, oricare ar fi el. 

Cât despre mine, pot spune că la cei nouă ani proaspăt împliniți azi, sunt o fire activă și prietenoasă. În timpul liber practic sportul. Ador să mă plimb cu bicicleta, cu rolele, cu pennybordul sau havebordul. Îmi place să desenez, să merg la cinema, la patinoar sau la înghețată cu prietenii. 


În această zi specială când toată lumea mă felicită și îmi dorește atâtea cuvinte frumoase, vin și eu cu o felicitare pentru toți oamenii importanți care mă înconjoară - părinții, bunicii, nanii, rudele, prietenii și le mulțumesc pentru faptul că îmi fac viața atât de frumoasă și plină de culoare.  

Foto:arhiva personală

 

Adaugă comentariu