Mame de Succes

Post

Marianna Petrenko: Copiii şi soţul sunt SENS-ul vieţii mele

Marianna Petrenko este o femeie dinamică şi creativă. Consideră că familia este sensul vieţii unui om, iar copiii nu fac decât să contrinuie la fericirea unei familii.

Citește articol
Post

Cel mai emoţionant rol al Alionei Triboi

Află secretele actriţei dar şi solistei trupei "Provincialii", Aliona Triboi, care mai nou a devenit mămică.

Citește articol
Post

Tania Cerga despre fericirea pe nume Izel

A dat naştere unei personalităţi puternice, care este încântată atunci când îşi aude mama cântând şi care ştie ce vrea de la viaţă.

Citește articol
Post

Tatiana Blănaru: 2+3 egal cu o mie

Ionela îşi dorea nespus de mult ca părinţii să-i dăruiască doi bebluşi, iar dorinţa sa arzătoare s-a împlinit în scurt timp. Acum familia Blănaru este mai fericită ca niciodată.

Citește articol
Post

Valeria Viţu: Succesul în paşi de mamă fericită

Jurnalista Valeria Viţu este o femeie ambiţioasă, care şi-a punctat cu acurateţe priorităţile şi care acum se bucură de cea mai mare fericire, cea de a fi mamă.

Citește articol
Post

Lilia Rotaru – dedicată copiilor!

Lilia Rotaru - femeia de succes care are rolul de a două mamă pentru toţi odoraşii de la grădiniţa privată "De la doi împreună cu noi".

Citește articol
Post

Svetlana Ursu: Femeia care a împăcat maternitatea cu afacerea

La nici 30 de ani a reuşit să facă ceea ce alte femei nu reuşesc să obţină într-o viaţă. Gestionează cu succes câteva afaceri concomitent, iar asta nu o împiedică să fie o mamă gri

Citește articol
Post

Adelina Teleşcu: „Sarcina mi-a dat poftă de viaţă!”

E deţinătoarea renumitului salon "Lumea draperiilor". A trecut peste numeroase provocări şi obstacole, de dragul unui singur scop: să le asigure un viitor copiilor săi!

Citește articol
Post

Angela Iurcu -femeia care asigură legătura în familie

A luptat mult pentru a devenit mamă, pentru a-şi strânge în braţe propriul copil, iar acum le îndeamnă pe toate femeile: să lupte şi să nu renunţe, căci e posibil!

Citește articol
Post

Sorina Obreja: ”Cu Emilia viața e deosebită”

Mai întâi, la Radio Moldova, apoi la Radio Noroc şi deja de ani buni la Pro TV. Pe lângă faptul că este o jurnalistă de succes, mai este şi o mamă de toată frumuseţea şi lauda! Des

Citește articol