Cel mai mare Târg de Paști va avea loc la Moldexpo. Află ce vei putea cumpăra!

Cel mai mare Târg de Paști va avea loc la Moldexpo. Află ce vei putea cumpăra!

 

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști, în incinta Centrului Internațional de Expoziții Moldexpo, va avea loc cea de-a șasea ediție a Târgului Cadourilor de Paști „Easter Fair”.

În perioada 12-15 aprilie, vizitatorii Târgului vor avea oportunitatea unică de a cumpăra produse alimentare, cadouri de Paști și suvenire lucrate manual, obiecte de cult, produse din gospodăriile mănăstirilor, la prețuri speciale. 

Circa 100 de companii vor expune o mare diversitate de produse alimentare: prăjituri, pâine, ouă, carne și cârnați, produse de patiserie, ceai, cafea, miere; cadouri și suvenire, haine în stil tradițional, jucării, farfurii, bijuterii, cosmetice și parfumuri, accesorii, obiecte de artizanat, broderii etc. Veți putea gusta, proba și cumpăra la târg o mulțime de lucruri de calitate.

Mergeți la eveniment împreună cu toată familia, căci în fiecare zi a Târgului vor avea loc ateliere de încondeiere a ouălor de Paști, ateliere de realizare a cadourilor, distracție pentru copii etc. O atmosferă specială de sărbătoare va fi creată de colectivele de dansuri populare și muzică clasică.

Motto-ul Târgului este: „Dar din Dar”. Toți oamenii cu inimă mare vor putea participa la un eveniment de caritate - colectarea alimentelor și cadourilor de Paști pentru familiile nevoiașe.

Târgul Easter Fair este un spațiu ideal de expunere a produselor tradiționale de sărbătoare, de comunicare, de păstrare a tradițiilor duhovnicești și culturale și, nu în ultimul rând, un loc de întâlnire cu prietenii și familia.

Intrarea pentru vizitatori este GRATUITĂ. Expoziția este deschisă între 12 și 15 aprilie, de la 10.00 până la 18.00.

Adresa: Moldexpo, str. Ghioceilor 1. Mai multe detalii despre participanți, găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

 

 

Foto: facebook.com/Easter-Fair

Adaugă comentariu

Închide