Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Fetița de 7 ani care a cântat într-un buncăr din Ucraina, vedeta unui concert din Polonia

Fetița de 7 ani care a cântat într-un buncăr din Ucraina, vedeta unui concert din Polonia

Amelia, fetița de 7 ani care a cântat „Let it Go” într-un buncăr din Kiev, și-a împlinit visul de a cânta pe o scenă mare. Puștoaica, refugiată împreună cu fratele ei în Polonia, a cântat imnul Ucrainei pe un stadion din Lodz la un cocert caritabil, transmite clik.ro

Dintr-un buncăr din Kiev, pe un stadion din Lodz. Duminică, micuța Amelia Anisovych a cântat imnul ucrainean pe stadionul din Lodz, Polonia, unde a fost organizat un concert de strângere de fonduri pentru ucraineni, la aproape o lună de la începutul invaziei ruse.

Îmbrăcată într-o rochie tradițională ucraineană, albă cu broderie florală, fata a fost aplaudată călduros la finalul spectacolului, înainte ca pe ecranul din spatele ei să apară numele orașelor ucrainene.

Amelia, în vârstă de 7 ani, a cucerit o lume întreagă după ce a interpretat ”Let it God” din desenul animat „Regatul de gheață”, într-un buncăr din Kiev unde se refugiase împreună cu familia.

Filmulețul cu Amelia cântând în buncăr a făcut înconjurul internetului la începutul lunii martie, după ce a fost ditribuit de o prietenă a mamei Ameliei. „Toată lumea a lăsat deoparte ceea ce făcea și a ascultat melodia acestei fetițe încântătoare. Nici măcar bărbații nu și-au putut reține lacrimile.”

 

 

 

Sursa foto: observatornews.ro

 

Share:

Articole recomandate