10 motive ca să vii la Şezătoarea Mamelor din 30 iunie

10 motive ca să vii la Şezătoarea Mamelor din 30 iunie

Pe 30 iunie invităm toate mamele la o nouă ediţie a şezătorii, organizată de Odoraş. Prin ce va fi ea deosebită, îţi spunem mai jos. Trebuie neapărat să vii la eveniment!

 

1. Ca de fiecare dată, vei avea parte de o atmosferă caldă şi familiară, vei cunoaşte medici buni, vei face schimb de experienţă cu alte mame şi... pur şi simplu te vei odihni pentru câteva ore, fără copilaşi. Meriţi o pauză!

 

2. Trei medici de excepţie de la Medpark vor veni să-şi împărtăşească experienţa şi să dea sfaturi utile la tema  „Pericolele de vară la copii. Primul ajutor în caz de urgență”. Vor discuta despre aspecte importante ale temei cu: dr. Liliana Rusnac-Vișnevschi, pediatru-pulmonolog; dr. Vera Rusanovscaia - pediatru-reanimatolog; dr. Carolina Romașco - pediatru-reanimatolog.

 

3. Vom vorbi despre alegeri corecte şi naturale pentru o floră intestinală sanatoasă, cu ajutorul Eubiotic. Vei putea acorda întrebări medicilor şi afla răspuns la întrebările care te frământă.

 

4. Ne vom pregăti de vacanţă şi vom discuta despre cum afectează marea şi canicula sistemul genital al copiilor, dar şi al femeilor, vom afla cum ne protejăm de la reprezentanţii Sodimed.

 

5. Acţiune de caritate. Vei avea posibilitatea să faci o faptă bună şi, în schimb, să primeşti o bicicletă... Este vorba de o campanie de caritate, iniţiată de Asociaţia Inimă Mare şi Gura Căinarului pentru un băieţel pe nume Gleb, care suferă de cancer. Îi putem împlini visul împreună, îl putem ajuta şi aduna bani împreună, pentru tratament. Biletul de participare la această acţiune costa 100 de lei. Fiecare Om cu Inima Mare, poate participa, cât de puţin, la salvarea vieţii lui Gleb şi, totodată, are şansa de a primi o bicicletă personalizată - VeloHora.

 

6. Vom face poze frumoase! Şi pentru că pe 24 iunie sărbătorim Ziua universală a Iei, vom prelungi sărbătoarea până pe 30 iunie, când va avea loc Șezătoarea Mamelor. Deci, vom avea Dress Code - în ie sau în bluză/rochie/tricou cu motive naționale. Va fi tare frumos!

 

7. Vom avea un defileu incendiar cu mămici în costume de baie, de la producătorul autohton Dammex. Vei avea posibilitatea să afli ce modele şi culori se poartă în aceatsă vară şi să admiri mame minunate, alături de copilaşii lor. Defileul va fi înfrumuseţat cu accesorii Di Bianco şi pălării de la Kasandruta

 

8. Vom avea şi un mini târg cu accesorii, cometice: hăinuţe de la Maxikids, pălării unice de la Kasandruţa, păpuşi şi jucării marca Verona Art Studio, uleiuri şi balsamuri de la Thai Power, ceaiuri naturale Poienele Moldovei ş.a.

 

9. Cadouri pentru fiecare. Tradiţional, fiecare mămică venită la eveniment va primi daruri mici, dar plăcute de la partenerii evenimentului şi de la organizatori. Iar la finalul evenimentului, vom avea şi o tombolă cu premii frumoase.

 

10. Intrarea este gratuită pentru mămici şi graviduţe! Trebuie doar să completezi acest FORMULAR şi să dai „like” la acest EVENT pe pagina noastră de facebook. Amintim, la eveniment se vine fără copilaşi! Meritaţi o pauză de relaxare şi informare!

 

Vedeţi evenimentul pe Facebook pentru mai multe detalii - AICI

 

Foto: odoraş.md, medpark.md, maminakarta.com.ua; 1001-stiri.pro

Adaugă comentariu