Activități de weekend, 12-13 august 2017

Activități de weekend, 12-13 august 2017

 

Sâmbătă, 12 august:

 

Festivalul tineretului 2017

Când? Sâmbătă; 14:00 – 23:00

Unde? Strada Pietonală „Alexandru Diordiță”

Le eveniment te așteaptă discuții-panel, ateliere, concursuri, tombole, workshopuri, târguri de locuri de muncă, organizații de tineret și un festival de muzică de excepție. Detalii AICI.

 

Pilates la Grădina Botanică

Când?  Sâmbătă, 9:00 – 10:00

Unde? Str. Grădina Botanică

Petrece un week-end de neuitat în natură și ia-ți doza de aer curat. Veți face pilates și veți avea parte de surprize interesante. Detalii AICI.

 

Atelier de creație: Dispoziție de mare

Când?  Sâmbătă – Duminică;  12:00 – 18:00

Unde? Studioul artistic „Șapte culori ale fericirii”, str. Pușkin 12

Participă în cadrul atelierului pentru a învăța noi tehnici de pictură și pentru a realiza un tablou inedit cu tematica „marea”. Preț: 500-550 de lei. Detalii AICI.

 

Global Village

Când?  Sâmbătă;  14:00 – 23:00

Unde? Strada Pietonală „Alexandru Diordiță”

„Global Village" este un eveniment marca AIESEC, care se organizează anual în cele peste 126 de țări în care AIESEC este prezent și promovează toleranța, gândirea liberă și comunicarea interculturală. Anul acesta, în cadrul evenimentului vor participa câțiva tineri internaţionali, care își vor reprezenta tradiţiile și obiceiurile ţării din care sunt originari prin cântece și dansuri, delicii culinare, costumaţii, muzică și alte surprize pregătite de către aceștia. Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă – Duminică; 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Distracție cu toată familia: „Jocuri în grădină pentru copii”

Când? Sâmbătă - Duminică

Unde? Acasă

Suntem în plină vară, iar copiii adoră să stea mai tot timpul pe afară, în curte, pe terenul de joacă sau în grădina bunicilor. Prin câteva trucuri uşoare, putem face din grădină, un spaţiu de învăţare şi dezvoltare pentru cel mic. Detalii AICI.

 

 

Duminică, 13 august:

 

Pregătire pentru Chișinău Marathon

Când?  Duminică, 8:30 – 09:30

Unde?  Grădina Botanică

Continuați să vă pregătiți în mod activ pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Duminică, 13 august, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare „Long Run #6”. Detalii AICI.

 

Yoga de dimineață în natură

Când?  Duminică, 09:00 – 11:00

Unde?  Parcul Dendrarium, str. Ion Creangă, 5

Este o metodă extraordinară pentru a te degaja de grijile cotidiene și pentru a-ți încărca bateriile pentru  nouă săptămână caniculară. Detalii AICI.

 

Ateliere de creație pentru copii

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde? Bd. Moscova, 2; str. Alba Iulia, 77/18; bd. Dacia, 49/14

Copiii de la 5 ani au posibilitatea să petreacă un weekend de neuitat și să confecționeze diferite lucrări interesante. Vedeți în imaginea de mai jos orarul activităților. Detalii AICI.

 

Filmul „Bigfoot Junior” în 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Detalii pe patria.md

 

Foto: harmonylearning.com.au; facebook.com

Adaugă comentariu