Bloggerița Prințesa Urbană revine la Chișinău. Află ce va discuta!

Bloggerița Prințesa Urbană revine la Chișinău. Află ce va discuta!

Blogul ei a ajuns să fie citit de zeci de mii de admiratori din întreaga lume datorită subiectelor interesante din domeniul parentingului. Este o femeie și o mamă de succes care a stârnit admirația multora dintre voi. Probabil ai intuit deja despre cine este vorba? Autoarea blogului „Prințesa Urbană”, Ioana Chicet-Macoveiciuc, revine la Chișinău pentru o întâlnire de suflet cu părinții de la noi din țară, dar și pentru a vorbi despre cum să ne educăm copiii cu dragoste.

Pe data de 24 mai, Clubul Nostru organizează un nou eveniment dedicat părinților. În cadrul acestuia, autoarea blogului românesc printesaurbana.ro, va povesti din experiența sa de mamă a doi copii și va oferi alte sfaturi utile de parenting.

 

Iată care sunt motivele pentru care trebuie să vii la eveniment!

1. O vei cunoaște pe Prințesa Urbană. Toate mamele, toate femeile care au acces la internet, au ajuns măcar o singură dată pe blogul Prințesei Urbane, au citit, le-a plăcut și au revenit. Dacă și tu ești printre ele, acum e timpul să o cunoști pe cea care scrie pe cel mai apreciat blog de parenting din România.

2. Vei afla de la Prințesa Urbană cum face ca să le reușească pe toate. Ioana Chicet-Macoveiciuc este femeia care inspiră, mămica Sofiei și a lui Ivan, autoare a trei cărți și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimentele de parenting din România.

3.Te vei simți bine timp de câteva ore, departe de zgomotul orașului, dar în același timp vei afla lucruri utile și interesante de la Prințesa Urbană.

4.Vei socializa cu alte femei, venite și ele s-o cunoască pe cea mai apreciată bloggeriță din România. Vei face schimb de păreri. Pe scurt, vei avea parte de o seară superbă, alături de oameni superbi!

5. Vei avea ocazia să câștigi cadouri generoase de la partenerii evenimentului și să faci fotografii cu invitata specială.

6.Vei avea ocazia să îți înnoiești biblioteca cu noua carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană) – „Băiețelul cu aripa de fluture”, care se va vinde la un super preț, cu autograf. Ioana este și autoarea cărților: „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” și „Te iubesc, orice-ai face!”.

 

Deci, notează-ți în agendă: 24 mai, ora 18:30, hotelul „Codru”.

Un bilet costă 200 de lei și poate fi cumpărat de pe iticket.md.

Mai multe detalii în evenimentul de pe facebook AICI.

Foto: clubulnostru.md; facebook.com

Adaugă comentariu