CAMPANIE: Oferă un cadou într-o cutie de pantofi!

CAMPANIE: Oferă un cadou într-o cutie de pantofi!

Chiar şi cei mai grăbiţi nu rămân indiferenţi atunci când se trage un semnal de atenţionare îndreptat către copiii mai trişti ca noi. În prag de sărbători, putem împărţi bunătate şi compasiune celor care au nevoie. Campania “Cadoul din cutia de pantofi” este menită să aducă un zâmbet şi un strop de fericire copiilor din familiile social-vulnerabile.

Evenimente de acest gen se organizează în mai multe ţări ale lumii. Ideea campaniei este următoarea: se ia o cutie de pantofi, se împachetează cu hârtie pentru cadouri, iar în cutie puneți tot ce poate aduce bucurie unui copil (de la 1 an până la 15 ani): rechizite școlare, jucării, obiecte de igienă personală (periuță/pastă de dinți, șampon, gel de duș), cărți, îmbrăcăminte (căciuliță, fular, mănuși, ciorapi colorați), dulciuri (biscuiți, napolitane, bomboane). Neapărat adăugați și o scrisoare pentru cel sau cea care va primi cadoul și nu uitați să lipiți pe cutie informație pentru organizatori, ca să știe cui să ducă cutia – de exemplu, „Pentru un băiețel de 8 ani, de la mine și fratele meu Dragoș”.

Avem o listă de beneficiari, dar lista finală va fi realizată în data de 20 decembrie, când vom avea numărul total de cutii adunate. Din păcate ţara noastră nu duce lipsă de copii trişti, de aceea, la sigur toate darurile o să fie binevenite. Anul trecut au fost adunate 400 sute cutii cu daruri”, spune Doina Cernavca, organizator. 

Din 22 noiembrie până pe 20 decembrie, puteţi aduce cutiile voastre în orice local Oliva Restaurant și Tucano Coffe Moldova. Pentru că toți copiii trebuie să primească cadouri, în special de Revelion!  Mai multe detalii aflaţi de pe pagina de facebook a evenimentului AICI.

 

 

Foto: Facebook.com;  encrypted-tbn1.gstatic.com

Adaugă comentariu