Mergeți cu cei mici la teatru! Iată repertoriul spectacolelor din luna martie

Mergeți cu cei mici la teatru! Iată repertoriul spectacolelor din luna martie

 

În această primăvară, teatrele pentru copii, din Chișinău, au un repertoriu bogat și frumos. Vă recomandăm să mergeți cât mai des, căci teatrul este o metodă eficientă de a le pune creativitatea și imaginația micuților la lucru, dar și de a le stimula încrederea și stima de sine. Vedeți mai jos ce spectacole puteți vedea în această primă lună de primăvară. 

 

Teatrul Republican de Păpuși „LICURICI”

La teatrul Licurici spectacolele au loc în zilele de: joi și duminică în limba română; marți și sâmbătă în limba rusă. Spectacolele sunt pentru copiii de 2, 3 sau 5 ani. Prețul unui bilet este de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina Licurici de facebook.

Adresa: str. 31 august 1989, nr. 121; telefon: 022 245166

 

Teatrul Municipal „GUGUȚĂ”

La Teatrul Guguță spectacolele au loc în limba română, prețul unui bilet fiind de 30 de lei. Biletele se procură pe loc, iar copiii de până la 2 ani intră gratuit. 

Adresa: str. Maria Drăgan - 1; telefon: 022 476147; 022 473664

 

Teatrul „LUCEAFĂRUL”

La Teatrul Luceafărul, pe lângă spectacolele pentru maturi, se joacă și câteva spectacole frumoase pentru copii. Prețul unui bilet este de la 40 la 50 de lei, iar pentru grupuri mai mari se fac reduceri. Detalii despre spectacole găsiți pe luceafarul.md

Adresa: str.Veronica Micle 7; (022) 22-65-20

 

 

Teatrul naţional „MIHAI EMINESCU”

În luna martie, două dintre spectacolele de la Teatrul Naţional Mihai Eminescu sunt dedicate copiilor: Prințesa Lia Salvează Împărăția - 7 martie şi Peppi Ciorap-Lung - pe 8 martie. Preţul unui bilet este 50 de lei. Mai multe detalii pe www.eminescu.md

Adresa: Bd. Ștefan cel Mare, 79; 022 22-64-27

 

Foto: www.clujulcultural.ro; facebook.com/TeatrulRepublicandePapusiLicurici; guguta.md; eminescu.md

Adaugă comentariu