Mii de spectatori au mers la stagiunea din martie a Circului din Chișinău. Vezi când începe următoarea!

Mii de spectatori au mers la stagiunea din martie a Circului din Chișinău. Vezi când începe următoarea!

De pe 2 martie până pe 1 aprilie inclusiv, circul din capitală și-a deschis larg cortinele pentru a oferi emoții explozive copiilor, dar și părinților acestora. Astfel, fiecare sâmbătă și duminică din stagiunea aceasta s-a transformat în adevărate show-uri, lăsând frumoase amprente în viața celor aproximativ șase mii de spectatori prezenți. Grandios, dinamic și interesant pentru toate categoriile de vârstă, așa putem caracteriza fiecare spectacol, ce a inclus prestaţii acrobatice şi aeriene, momente comice, animale dresate și păsări exotice.

Deci, e lucru clar, biletele s-au vândut ca pâinea caldă de fiecare dată, urmând două ore de teleportare într-o altă lume, cea a circului. Dresură de cimpanzeu (Iurii Glavatskii), acrobații pe cai (Duetul Romantika), acrobații pe biciclete (conducător Iurii Glavatskii), dresură de câini (Vladislava și Sofia Glavatskie), dresură de ponei (Iaroslavna Fitsner), basm oriental cu șerpi (Iaroslavna Fitsner), show cu bule de săpun (Alexandra Morohova), jonglerii cu gantere (Serghei Ivaneț), gimnastică în aer, dresură de cai (Iaroslavna Fitsner), toate au fost de nelipsit.

Dar ce să mai zicem de Clovnul Scotch în interpretarea lui Dmitrii Kremianetski? Copiii l-au îndrăgit atât de mult, încât și la plecare îl căutau, ba chiar îl rugau să le picteze și portretele lor.

A fost frumos și pe măsura așteptărilor, poate chiar mai mult, iar pentru cei ce nu au reușit să participe la această stagiune, Circul din Chișinău îi invită la o alta, absolut diferită, care va începe pe 18 mai și se va încheia pe 17 iunie, venind să surprindă copilașii cu ceva deosebit chiar și de Ziua Copilului - 1 iunie.

Menționăm că spectacolul durează două ore și zece minute, incluzând și o pauză. Acesta se ține în zilele de vineri ora 18:00, sâmbătă și duminică ora 12:00 şi 16:00. Prețul biletelor pentru spectacole variază de la 150 la 250 de lei. Mai multe informații puteți afla apelând numărul de telefon 022 310 007.

Toate spectacolele au loc în arena mică a Circului, renovată recent, care dispune de 300 de locuri, amplasate în 3 rânduri. Circul şi-a reluat activitatea în luna mai 2014, prima stagiune în sala mică a Circului din Chișinău a avut un mare succes pentru publicul spectator, fiind în număr de peste şapte mii.

 

Foto: circ-chisinau.md

Adaugă comentariu