Un spectacol impresionant în prag de 8 martie! Teatrul de umbre vine cu o premieră la Chișinău!

Un spectacol impresionant în prag de 8 martie! Teatrul de umbre vine cu o premieră la Chișinău!

Primăvara vine cu multă voie bună, dar și cu surprize pe măsura așteptărilor. La data de 7 martie, chiar în ajunul sărbătorii internaționale a femeii, renumitul teatru de umbre – TEULIS, vine la Chișinău cu o nouă premieră de excepție.

După ce s-au bucurat de un succes enorm cu spectacolul „Stăpânii Umbrelor”, teatrul de umbre vine la Chișinău cu un nou cadou pentru admiratorii săi. „Povestea Eternă” este un spectacol dedicat întregii familii și este ceva absolut impresionant pentru țara noastră.

La baza scenariului original stă o istorie bine cunoscută. Suntem oameni și suntem diferiți. Fiecare are o soartă aparte vis-a-vis de dragoste și relațiile amoroase și ceea ce unii primesc ușor, alții pot aștepta o viață. Lupta eternă dintre romantism și pragmatism, dragoste și interes, pasiune și armonie, un havuz de emoții! Toate le puteți întâlni în noul spectacol „Povestea Eternă". Accentele filosofice și situațiile comice vă vor face să savurați din plin acest spectacol.

Teatrul Umbrelor TEULIS este un teatru cu renume mondial, recunoscut în multe țări din Europa și alte continente. Regia teatrului este o combinație originală între acrobație de înaltă calitate, teatru, iluzii optice, sunet extraordinar și proiecții video uimitoare.

În ultimii 4 ani, Teatrul Umbrelor TEULIS a ieșit în finală la cel mai mare show de talente din Italia, Turcia, Cehia și Slovacia. A efectuat turnee în Finlanda, Suedia, Polonia, Cehia, Japonia. 35 de mii de spectatorii fiind încântați de prezența scenică.

Teatrul Umbrelor TEULIS ne demonstrează, că orice vis poate deveni realitate cu ajutorul umbrelor corpului uman. Posedând capacități extraordinare, dansatorii Teatrului umbrelor fac adevărate minuni în scenă. Stilul lejer și ironic echilibrează dansul cu acrobatica, iar efectele vizuale incredibile uimesc publicul de fiecare dată.

CÂND?: 7 martie, ora 19:00 - 20:00

UNDE?: Filarmonica Națională a Moldovei „Serghei Lunchevici”; str. Mitropolitul Varlaam, 78

BILETELE LE PUTEȚI CUMPĂRĂ DE AICI! Prețul variază între 180 și 520 de lei.

 

 

Foto: facebook.com; iticket.md

Adaugă comentariu