Vedetele împreună cu odorașii lor vor fi la Crăciunul Copiilor. Dar voi?

Vedetele împreună cu odorașii lor vor fi la Crăciunul Copiilor. Dar voi?

De mai bine de 5 ani, de când Odoraș organizează cea mai mare sărbătoare pentru copii - Crăciunul Copiilor, vedetele obișnuiesc să participe la eveniment împreună cu copilașii lor. Și în acest multe dintre vedetele autohtone, modele, prezentatoare TV, jurnaliste, interprete, actrițe, ne vor păși pragul evenimentului și le vor oferi odorașilor o seară cu adevărat MAGICĂ!

Printre cele care au deja bilete și așteptă cu sufletul la gură sărbătoarea sunt: Elena Bivol, Felicia Sîrbu, Cristina Moldovanu, Lorena Bogza etc. De asemenea, Adriana Ochișanu, Georgeta Voinovan, Aura, Nicoleta Sava-Hanganu, Liliana Prado, Angelica Sîrbu etc., alături de copii lor, vor distra picii prezenți la eveniment cu cele mai frumoase și noi cântece!

Fă-i copilașului tău o sărbătoare unică și de vis, cu multe cadouri, activități, distracții, Moș Crăciun, animatori, teren de joacă, concursuri, tombolă, cadouri generoase pentru fiecare copilaș și nu în ultimul rând, fotografii memorabile, pe care le veți răsfoi cu drag peste ani și vă veți aduce aminte de clipele frumoase petrecute împreună! Veți avea posibilitatea să faceți fotografii frumoase și alături de artiștii prezenți la eveniment. Detalii despre eveniment găsiți AICI.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2017, între orele 15:30-18.00 la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor 1, Moldexpo). Biletele costă: 300 de lei pentru un copil și 50 de lei pentru un adult. Biletele pot fi găsite pe www.iticket.md sau la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact 079955436

 

1# Lorena Bogza

 

2# Elena Bivol

 

3# Cristina Moldovanu

 

4# Felicia Sîrbu

 

5# Adriana Ochișanu

 

6# Nicoleta Sava-Hanganu

 

7# Aura

 

8# Georgeta Voinovan

Foto: facebook.com; instagram.com

Adaugă comentariu