Horoscop chinezesc: cum va fi personalitatea copilului care se va naște în 2019 – anul porcului

Horoscop chinezesc: cum va fi personalitatea copilului care se va naște în 2019 – anul porcului

Bunul-simt este trăsătura definitorie a nativilor acestei zodii. Simplitatea și sinceritatea lor îi face să fie foarte apreciați de cei din jurul lor. Ba mai mult, ei reprezintă modele demne de urmat. Copiii născuți sub acest semn zodiacal sunt docili și se adaptează ușor.

 

Relația părinte-copil este una agreabilă, fără prea mari răsturnări de situație. Tocmai datorită firii lor sociabile, cei din jur au uneori tendința să profite de ei. Deși admirați, ei sunt totodată ținta celor care vor sa profite de bunătatea lor.

Încă din copilărie, copilul născut în anul Porcului este înclinat spre domenii care îi dezvoltă inteligența, el vrea întotdeauna să cunoască, să citească și are mari șanse ca la maturitate să ajungă un veritabil intelectual. El nu-și face un scop din a realiza lucruri mărunte. Întotdeauna va ținti cât mai sus și de cele mai multe ori va reuși. Un lucru care îi stă în cale acestui nativ este naivitatea. Părintele va sesiza această trăsătură a personalității lui, trăsătură nu tocmai pozitivă, și va încerca să o corecteze.

Avantaje: este sensibil, altruist, de încredere, ospitalier.

Dezavantaje: excesiv de pesimist uneori, trece foarte repede de la o extremă la alta și se poate transforma cu ușurință în snob.

Compatibilitate: Porcul este compatibil cu Dragonul,Tigrul și Capra.

La polul opus se situează Cocoșul și Șarpele.

 

Sursa: qbebe.ro; 2019-god.com

Adaugă comentariu