Horoscop pentru 15 martie 2017. Iată ce spun astrele!

Horoscop pentru 15 martie 2017. Iată ce spun astrele!

 

Berbec

Nu te mulțumești cu spațiul strâmt în care trăiești, ci visele tale zboară cu mult mai departe de granițele casei, ale orașului, ale țării tale. Visezi la o călătorie deosebită, și poate deja pregătești terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinație. Poate te întâlnești cu cineva care a fost deja acolo și ți se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri. Destinațiile îndepărtate te cheamă ca un magnet și, cu ceva noroc, dar și cu voință, ai putea ajunge acolo.

Taur

Așteptarea ta a luat sfârșit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în fața unui vis împlinit. Totul se termină cu bine, poate chiar așa cum ai dorit și de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retușuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuși nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poți băga mâna în foc.

Gemeni

Mare grijă la tonul pe care îl folosești astăzi în relația cu o persoană cu care nu te mai înțelegi foarte bine de la o vreme. Sunteți amândoi iritați, irascibili, și orice fleac vă poate aduce pe marginea unei despărțiri agresive. Nervii ajung la cote maxime și de o parte și de alta încât vei vedea că finalul acelei colaborări e din ce în ce mai aproape. Dacă ajungi la concluzia că nu mai are rost să lupți pentru a salva relația, că nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o închei, dar pe cale pașnică, lăsând totuși loc de bună ziua. A vă arunca unul altuia injurii, nu e chiar așa de plăcut.

Rac

Nu pune la suflet ironiile și replicile acide îndreptate azi spre tine. Le faci tu să pară mai grave decât sunt, pentru că cei care ți se adresează azi încearcă, de fapt, să fie amuzanți, să te atingă prietenește, pentru a te motiva mai mult. Nu privi aceste replici jucăușe ca pe un atac la persoană, pentru că nu are nimeni asemenea intenții, ci pur și simplu unii nu prea știu să-și adapteze tonul ca ceea ce spun să sune într-adevar a glumă. Întoarce-le și tu vorbele cu aceeași monedă, pentru că nu e indicat să ripostezi agresiv la o banală poantă ce se dorea a fi simpatică, doar.

Leu

Nu te poți debarasa de o amintire urâtă la care tot revii iar și iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul să confrunți acest adevăr odată pentru totdeauna, să nu mai ascunzi gunoiul sub preș, cum se spune, și să te întorci în acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de voință să privești trecutul cu detașare, pentru a șterge acea pată pe care o tot duci după tine. Dacă fugi de ea și o tot cosmetizezi, cu speranța că nu se vede, te înșeli, ci cel mai bine e să o recunoști și să iei măsurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fără teamă de consecințe.

Fecioară

Marile schimbări nu trebuie să survină ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poți începe puțin câte puțin, până reușești să ajungi acolo unde dorești. Nu insista să transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbări minore, ridicând mai apoi complexitatea transformărilor la care te supui cu bună știință. Totul va fi diferit, la final, dar nu insista să răstorni munții dintr-o singură mișcare. Schimbările lente, de durată, sunt mult mai bune decât cele care seamănă cu un cutremur ce dărâmă totul într-un minut. Transformă-ți viața într-un ritm moderat, pas cu pas.

Balanță

Ieși afară, mergi unde vezi cu ochii, pentru că e o zi în care îți vei încărca bateriile dacă ești în conexiune directă cu natura. Mergi în spații în care poți vedea linia orizontului, în care poți observa cerul senin și soarele, în care descoperi copacii și iarba într-o lumină nouă, pentru că acela va fi locul miracolelor frumoase. Ești cumva meteodependent, pentru că starea ta va fi în strânsă legătură cu vremea de afară. Dacă ai o zi superbă în program, la fel te vei simți și tu, dar dacă încep să se mai adune norii, parcă devii și tu un pic mai posac. Caută deci un decor viu, luminos, larg, în care să te simți liber și ferice.

Scorpion

Nu ești în apele tale, se vede că te macină niște griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă ești încăpățânat și îți tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preț îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situații similare și știu exact ce trebuie făcut în problema în care acum ești tu implicat. Ridică privirea din pământ și privește cu încredere la cel care este acolo să te susțină.

Săgetator

Nici nu ai idee câte poți realiza dacă te rupi de anturajul negativ care te înconjoară, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci e să înveți să închizi poarta musafirilor nepoftiți. Dacă nu începi să faci curat în jurul tău, vei tot căra după tine niște prieteni care te vor împovăra cu problemele lor. Vor găsi în tine un umăr numai bun de plâns și o ureche disponibilă de ascultat și își vor deșărta tot balastul asupra ta, dar tu nu ai nevoie de asta. Fă tu o magie, ceva, ca să ieși repede de sub influența lor altfel îți strici singur toată ziua.

Capricorn

Lucrurile cele mai bune se întâmplă chiar acum, deci nu te mai concentra neapărat nici la ce a fost, nici la ce va veni. Acum are loc un eveniment care poate genera o întreagă serie de schimbări pozitive, dar trebuie să te dedici în totalitate acestui moment. E ziua în care trebuie să iei niște decizii, să-ți exprimi un punct ferm de vedere, să faci o afirmație categorică, și toate acestea au rol de deschizător de drumuri. Ceea ce decizi sau spui acum, devine punctul de plecare spre o nouă etapă de acum înainte, ca atare contează enorm cum așezi cărămida chiar astăzi. Gândul bun pe care îl investești în această sămânță va sta la baza viitoarei recolte bogate, deci acest moment e cel care contează.

Vărsător

Nu trebuie să-ți arăți temerile și suspiciunile pe față, ca atare ține-ți sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulți așteaptă de la tine o decizie importantă, o atitudine fermă și curajoasă, ca atare, ia-ți inima în dinți și spune doar ceea ce gândești. Evită orice cuvânt cu impact negativ, nu folosi bârfa, critica sau judecata aspră în nicio situație, pentru că e un moment în care trebuie să-ți păstrezi calmul și luciditatea pentru a spune ce vrei. Dacă începi să te plângi și vezi în jur doar obstacole și probleme, nu vei lăsa o impresie prea bună, deci schimbă atitudinea.

Pești

Nu te mai crampona de lucruri mărunte care nu sunt chiar așa cum ai fi dorit. Mai bine îți canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari șanse să fie atins, decât să te tot chinui să duci mai departe acest drum care s-a împotmolit. Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla, semn că planul în care îți aduci contribuția nu are șanse și ar fi mai bine să te apuci de altceva. Asta trebuie să faci și tu azi, să abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc să înainteze și să alegi un alt țel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant.

 

Foto simbol: youtube.com

Adaugă comentariu