Horoscop zilnic pentru 17 martie 2017

Horoscop zilnic pentru 17 martie 2017

Berbec

Ești cam nervos și orice replică ascuțită te poate irita și mai tare. Imaginează-ți că tu ești un vas cu pânze pe o mare și așa foarte agitată. Vorbele celor din jur sunt ca vântul năprasnic ce-ți suflă în pânze și ce se întâmplă în acest caz? Te avânți și mai tare pe marea nervoasă! Ca să ții sub control furtuna, trebuie să cobori pânzele și să lași corabia să plutească în voie pe valuri, până se liniștește marea, pentru că dacă provoci și mai mult starea de irascibilitate, greu de spus ce iese de aici.

Taur

Nu poți trece la etapele următoare, pentru că o acțiune începută mai demult a rămas nerezolvată și îți cere de urgență să te ocupi și de ea. Este un moment bun să arunci o privire înapoi, la activități abandonate în trecut, deoarece acum deții resursele necesare pentru a le duce la capăt cu brio. Fă ordine prin restanțe, prin datorii, prin chestiuni rămase neîncheiate, pentru că abia după aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poți ocupa de chestiuni noi cât timp cari după tine atâtea treburi rămase în aer.

Gemeni

Ești influențabil și toate poveștile care ajung la urechile tale te fac să-ți pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îți vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alții te fac să te îndoiești că faci ceea ce trebuie și cum nu ești foarte ferm pe poziție, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, ești blocat în neputință și nesiguranță. Nu ești așa de obicei, dar azi parcă ai crede și pe unii, și pe alții, fără să poți lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se așeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

Rac

Deși încerci de fiecare dată să vorbești amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai plăcuți interlocutori, încât nici nu ar merita să te porți atât de frumos cu ei. La tonul tău amabil, ei îți răspund cu ton ridicat, la vorbele tale frumoase, ei răspund cu critici, încât nu ai nicio satisfacție în relația ta cu lumea. Cu toate acestea, reușești să-ți păstrezi cumpătul și să nu cazi în capcana întinsă de ei, aceea de a te scoate din sărite cu orice preț. Nu le merge, ci tu rămâi zâmbitor și calm până ce dezamorsezi tensiunea.

Leu

Te poți folosi de influența și puterea ta pentru a redresa o situație complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine să profiți de poziția pe care o deții deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găsește cheia problemei. Nimeni nu ți se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ți se recunoaște valoarea. Toți știu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, și dacă urmează sfaturile tale au numai de câștigat, ca atare spune și altora care e părerea ta ca să învețe de la tine.

Fecioară

Deși pe moment ai tendința de a spune că nu vei avea câștig de cauză într-un proces împotriva minciunii, ai răbdare totuși! E un demers de lungă durată care-ți pune intens încrederea la încercare, dar într-un final adevărul tot va ieși la iveală. Ți se va face dreptate, lucrurile se vor așeza pe făgașul corect, dar trebuie să aștepți o vreme, pentru că nu ajungi ușor la verdictul pe care îl speri. Ai depus dovezi în favoarea ta, ai făcut toate demersurile corecte posibile, dar acum trebuie să stai pe margine și să aștepți să se așeze apele. Uleiul întotdeauna iese la suprafața apei, la fel ca adevărul, dar apa și uleiul sunt încă amestecate. Mai așteaptă un pic să se decanteze…

Balanță

Dacă o sursă de venit se termină pe neașteptate, tu nu te pierzi cu firea. Ești suficient de descurcăreț să găsești imediat o altă cale pentru a-ți câștiga banii. Ba mai mult: momentele de criză pot fi chiar benefice pentru tine, deoarece te obligă să-ți pui iute mintea la contribuție și serios umărul la treabă pentru a descoperi soluții profitabile. Tu nu te vei opri pe loc, blocat de un hop, ci dimpotrivă: găsești în tine idei și mai valoroase, soluții și mai curajoase care pot atrage roade superioare, semn că tu reacționezi foarte bine la factorii de stres extrem și ai nevoie, din când în când, de o zdruncinătură.

Scorpion

Pentru că situația materială se ameliorează, și starea ta devine mult mai bună. Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru că banii au, iată, și efecte la nivel psihic (atunci când îi ai). Că ieși la cumpărături și cheltui o sumă mare pentru un obiect mult dorit sau doar reușești să-ți achiți o mare datorie ce-ți apasă pe umeri de ceva vreme, închei ziua cu un sentiment de fericire ce are la bază confortul financiar. Ba chiar se întrevăd și vremuri mai bune la orizont de parcă ți se face o promisiune de câștig sau profit pentru perioada următoare și asta te motivează la maximum.

Săgetător

Lumea largă e cea mai mare preocupare a ta și simți nevoia să o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispoziție. Poate fi ziua în care îți planifici deja un viitor concediu, și se pare că străinătătea este una din atracțiile tale principale. Poate te gândești la o mutare de domiciliu și navighezi pe tot felul de site-uri imobiliare legate de acest mare scop. Sau, dacă nu poți pleca literalmente la drum, ai aceeași pasiune de explorator în tine când devorezi ghiduri de călătorie sau cărți despre culturi indepărtate, legende orientale despre vremuri de demult, pentru că mai ales acea zonă a lumii, Orientul, te fascinează în mod special.

Capricorn

Fidelitatea și loialitatea sentimentelor în plan sentimental sunt puse în balanță în cel mai serios mod, dar ai toate șansele să ieși bine la această judecată. Dacă te simți cu musca pe căciulă în relația de suflet, ar fi mai bine să recunoști singur că ai greșit, înainte de a fi descoperit, și să repari de urgență situația, ca nu cumva să genereze crize în lanț. O discuție față în față, sinceră, în care și tu și partenerul spuneți ce aveți pe suflet, poate redresa cu succes o situație neclară între voi doi, dar nu încerca să te ascunzi după deget. Adevărul iese oricum la iveală!

Vărsător

Nu te grăbi, căci nu iese nimic bun dacă încerci să sari peste etapele firești, ca atare ia-o încet, pas cu pas, spre ținta propusă. Dacă vezi că apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarmă s-o lași mai moale, să nu pretinzi rezultate imediate, pentru că nu se ajunge ușor acolo unde doreai! Este un proces de lungă durată, care uneori nici nu pare să înainteze, ci trenează pe un nivel stabil, dar vei vedea că, în situația de față, se potrivește perfect zicala încetul cu încetul se face oțetul. Cu calm și cu răbdare, totul se ridică pe un fundament mai trainic.

Pești

Tu îți vezi serios de treabă, dar se bagă alții unde nu le fierbe oala și riscă să strice și ceea ce ai clădit tu. Nu te baza pe cei care se bat cu pumnul în piept că ar fi cei mai buni sau că au avut succese grozave înainte, pentru că nu se potrivesc și situației de față. Tu te concentrezi la ceea ce ai de făcut și îți asumi fiecare sarcină cu multă maturitate, or ceilalți nu sunt foarte atenți la ceea ce fac. Ei greșesc, fac mici gafe pe parcurs, nu văd eventualele riscuri și pot da peste cap chiar și cele mai bine construite planuri, de aceea ar fi de preferat să nu lucrezi alături de ei. Te descurci mai bine singur.

 

Informații: teotrandafir.ro

Foto simbol: aquasixio.deviantart.com

Adaugă comentariu