Horoscopul zilei de 10 martie 2017. Nu rata prognozele astrologilor!

Horoscopul zilei de 10 martie 2017. Nu rata prognozele astrologilor!

Berbec

Merită să intri în competiția de idei care se naște azi, pentru că vei descoperi o mulțime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, deși tensiunea crește cu fiecare replică dură care este spusă de participanti, căci vei vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcție comună și constructivă. Oricare ar fi subiectul pe marginea cărora se nasc atâtea controverse, ai și tu un cuvânt de spus peste toate, tot așa cum ai și ceva nou de învățat din ce auzi.

Taur

Vindecarea trupului și a sufletului depinde de… minte! De acolo, din modul tău de a gândi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea ta actuală, ca atare, pentru a te simți din nou în formă și a-ți recăpăta energia, trebuie doar să iei o decizie limpede și clară. Descoperă cât se poate de lucid ce nu e în regulă în modul tău de a gândi, vezi unde s-au strecurat gânduri negative sau cuvinte cu tentă pesimistă și elimină-le din mintea ta chiar acum. Uită de negații, abandonează frica și nesiguranța, deschide-te complet spre o totală purificare interioară de orice urmă de gând negativ, fie că e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de alții. Îți poțo recăpăta sănătatea trupului și a sufletului dacă mai întâi te lecuiești de gândurile care-ți fac rău: sunt ale tale, tu trebuie să le schimbi polaritatea.

Gemeni

Nu-ți displace deloc starea de liniște care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj. Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ți mai bați capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te țineau pe loc de la o vreme, ci reușești să te bucuri de liniște, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a-ți recăpăta buna dispoziție. Fie că ai dus la capăt sau nu problemele din ultima perioadă, azi parcă nici n-ar exista, pentru că pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te măcina până mai ieri.

Rac

Ai așteptat multă vreme acest eveniment căruia îi acorzi o importanță cu totul specială, de parcă ar fi un miracol. Ești atât de aproape de el, încât aproape că îl poți atinge, dar nu trebuie să te culci încă pe laurii victoriei, sigur pe reușită. Ți se mai cer unele eforturi, încă mai ai de muncit, pentru că da, e o șansă excelentă și foarte clară, dar nu ți se oferă pe tavă. Ești pe ultima sută de metri, când pui toate detaliile la locul lor înainte de a extrage o concluzie ce va genera ulterior rezultatul mult așteptat care te va face fericit.

Leu

Ești persoana cea mai potrivită să preia frâiele unei acțiuni pentru că ai real talent de lider. Ceilalți te vor urma orbește, dând dovadă de maximă încredere față de sensul pe care tu îl arăți. Știi ce spui, ai curajul de a lua decizii și pentru alții, deci ai toate calitățile adecvate unui conducător. Îți dai seama cât de important e acest rol, pentru că vezi ochii tuturor îndreptați spre tine cu speranță, vezi cum cei dragi așteaptă ca tu să iei decizii și pentru ei, dar nu trebuie să te sperie această postură. Ai de partea ta un profesor care te va ajuta să-ți consolidezi și mai bine poziția care se prefigurează acum în față: cea de căpitan de echipă.

Fecioară

Nu te grăbi să pornești într-o direcție nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai și să chibzuiești profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul. Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm și încredere în scopul pe care vrei să-l atingi, ritmul de evoluție va fi bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simți că toate sunt la cote maxime.

Balanță

Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine să-ți recapeți calmul, oricâtă răbdare și toleranță ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat și mai ales greu de ținut sub control. Fii pregătit și pentru răsturnări majore de situație, pentru că acestea pot apărea chiar și în cele mai organizate și stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Scorpion

Permite-ți un moment de liniște totală, eventual în izolare și liniște, pentru a te gândi la ce vrei tu cel mai mult în acest moment. E nevoie, uneori, de un dialog direct cu Dumnezeu pentru a-ți aduce, mai întâi, tu aminte care sunt dorințele tale în acest moment. Poate ai uitat să ceri, poate ai uitat să ridici ochii de la cărarea pe care mergi, mai sus, către orizont și apoi către ceruri, pentru că te-ai lăsat doborât de griji care nu te reprezintă. Lucrurile sunt mult mai ușoare decât ai fi tentat să le vezi, dar adu-ți aminte că ai dreptul să ceri, să speri, să aștepți de undeva soluții. Nu înseamnă că ți se oferă pe gratis sau pe tavă, ca într-un miracol, ci doar e vremea să spui: vreau!

Săgetător

Hodoronc-tronc, planurile pe care ți le-ai făcut par să fie date peste cap de o intervenție neprevăzută. Totul se schimbă peste noapte, ceea ce ieri credeai că e soluția cea mai bună, azi deja cere o modificare de sens, de aceea trebuie să fii spontan și să nu te cramponezi de un unic sens, de care ți-ai legat toate așteptările. Uneori pot apărea surprize ca cele de acum, pe nepusă masă, cu efecte mai bune decât toate planurile făcute anterior, deci numai de tine depinde cât de repede schimbi macazul, fără a te lamenta că nu ți-a ieșit prima variantă. Ai o alternativă!

Capricorn

Nu prea te poți baza pe prieteni astăzi. Dacă ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerai prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde solicitărilor tale, ceea ce te pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie față de tine. Nu este exclus că o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relație ce părea să evolueze bine, ca atare ai grijă încotro duci azi discuțiile ce pot deveni periculoase mai ales pentru prieteniile proaspăt începute.

Vărsător

Amintirile te țin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic și un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremurile de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoți de la naftalină evenimente triste sau eșecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are niciun rol în viața ta de acum înainte. Fă un efort să nu te mai întorci iar și iar în același loc, iartă și uită, șterge cu buretele ce a fost ca să poți trece la etapele următoare.

Pești

Nu te grăbi să extragi azi o concluzie, pentru că încă nu ai descoperit toate căile de a ajunge acolo unde dorești. Stai puțin și cântărește cât de multe opțiuni ai la dispoziție și ai să fii uimit de bogăția de soluții. Așteaptă, culege noi și noi informații, ascultă ce-ți împărtășesc și alții, pentru că tot ce vine acum înspre tine va crea o paletă foarte largă și foarte variată de alternative pe care le vei putea folosi în avantajul propriu. Nimeni nu-ți cere să iei decizii pe loc, deci adună în continuare cât mai multe idei și soluții, ca să ai de unde alege, la final.

 

Informații: www.ivoline.ro

Foto simbol: onehdwallpaper.com

Adaugă comentariu