3 cadouri personalizate pentru femei cu ocazia zilei de 8 martie

3 cadouri personalizate pentru femei cu ocazia zilei de 8 martie

Dacă îți place să oferi niște cadouri speciale, unice, făcut cu mânuțele proprii, atunci în ceea ce urmează găsești câteva idei originale. Sigur, e foarte simplu să cumpăram flori, bomboane, bijuterii, dar e mai special să facem ceva personalizat pentru persoanele dragi. Ar fi o idee să-i implicați și pe cei mici în realizarea cadourilor.

 

1.MONOGRAMĂ DIN CREIOANE COLORATE


Pentru că în cariera ei didactică, doamna învățătoare a primit aceleași cadouri an de an (cafea, o bijuterie, un set de cosmetice, un aranjament floral) de ce să nu primească anul acesta un cadou personalizat? Monograma se face foarte ușor, creioanele costă nu foarte mult, iar rezultatul final va arăta foarte bine în sala de clasă sau în biroul învățătoarei.

Avem nevoie de:
– o ramă foto adâncă
– creioane colorate cerate
– pistol cu silicon sau un lipici puternic
– un carton alb

 

2. CORONIȚĂ PENTRU ȘCOLARI
 

Orice clasă va fi mai veselă cu o astfel de coroniță pe ușă. Aceasta se face destul de ușor, iar materialele necesare nu sunt costisitoare. Credem că și profesoara, dar și colegii, vor fi încântați de un astfel de cadou.

 

 

3. MONOGRAMĂ ÎNFLORATĂ


Pentru ca nimic nu vestește primăvara mai frumos decât florile. Și acestea pot fi puse într-un aranjament, personalizat, cu monograma doamnei căreia îi este destinat cadoul. 

Avem nevoie de :
– o literă 3D din carton
– flori artificiale
– pistol de lipit cu silicon 
– vopsea acrilică albă
– lac de protecție (opțional)

 

Idei și fotografii: teoskitchen.ro

Adaugă comentariu