Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

2 moldoveni lansează un proiect revoluționar – aparatul de ras fără spumă sau cremă

2 moldoveni lansează un proiect revoluționar – aparatul de ras fără spumă sau cremă

Avem motive să ne mândrim cu tot mai mulți concetățeni. De data aceasta vă spunem despre Victor Valcov și Constantin Ciortan, doi tineri moldoveni care au lansat un proiect inedit încercând să revoluționeze industria bărbieritului  – un aparat de ras care are nevoie doar de apă.

Conform celor care au conceput proiectul, Aqua Jet Razor este un nou aparat de ras de ultimă generație. Este o mașină de ras special concepută pentru a vă rade mai bine și mai în siguranță decât mărcile de frunte, fără a avea nevoie de săpun, cremă sau gel de bărbierit. De fapt, nu are nevoie de nici un alt produs decât doar apă. Atunci când utilizați Aqua Jet Razor obțineți un bărbierit mai moale, fără iritații ale pielii. Aqua Jet Razor vă oferă un bărbierit mai sănătos și fără a utiliza produse chimice.

Din ceea ce se observă din primele imagini, la aparatul de ras se atașează un mic furtun prin care trece jetul de apă atunci când ne radem. Creatorii susțin că ulterior acest furtun se detașează ușor de la aparat cândn u avem nevoie să-l folosim.

Băieții sunt acum în faza finală de a aduce produsul în întreaga lume când vor avea undă verde de la ingineri și producători. „Avem nevoie de ajutorul și sprijinul dvs. pentru a adăuga ultima piesă lipsă înainte de a aduce la viață produsul nostru revoluționar și de a schimba modul în care lumea se rade pentru totdeauna”, scrie pe un site de strângere a fondurilor întru susținerea proiectului.

Vedeți în imagini cum acționează acest aparat revoluționar de ras:

 

Informații și foto: facebook.com/AquaJetRazor

Share:

Articole recomandate