Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Familia Odoraş s-a mărit. Jurnalista Diana Cojocari a devenit mamă

Familia Odoraş s-a mărit. Jurnalista Diana Cojocari a devenit mamă

Vești mari și îmbucurătoare în familia revistei Odoraș. Astăzi colega noastră, jurnalista Diana Cojocari, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Noutatea frumoasă a reușit să ne emoționeze profund!

De când a pășit pragul revistei Odoraș, Diana ne-a molipsit de pozitivism și de o poftă nebună de viață. Au venit la noi în două, adică ea și bebele ei în burtică. Am primit-o cu multă dragoste în marea noastră familie și de atunci până aproape în ultimele momente din perioada sarcinii a fost alături de noi. Am văzut-o când a zâmbit, când se bucura de primele mișcări ale bebelușului, uneori am văzut-o și mai tristă, dar întotdeauna am văzut-o împlinită de realizările ei ca femeie.

Am îndrăgit-o tare mult și era firesc să ne bucurăm până la lacrimi de vestea pe care ne-a adus-o în seara de joi. Am aflat chiar din prima sursă că Diana Cojocari a adus pe lume o fetiță minunată, care cântărește 3,200 kg și are 54 de cm în lungime.

„Am adus pe lume o mândrețe de fată. E superbă! Mulțumim Domnului! Operația a decurs bine. Medicii jos pălăria! Numele fetiței noastre e Delia!”, a declarat emoționată proaspăta mămică. 

Draga și scumpa noastră colegă, este firesc să îți sară inima din piept când primești asemenea noutăți de la oamenii tăi de suflet. Să știi că noi suntem mândri de tine! Felicitări, să ne fiți sănătoase!

Foto: arhiva personală

 

Share:

Articole recomandate