Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Au căzut rețelele sociale ale Meta la nivel național, dar și internațional

Au căzut rețelele sociale ale Meta la nivel național, dar și internațional

Marile rețele sociale ale Meta, Facebook, Facebook Messenger și Instagram, au căzut la nivel internațional marți seara, 5 martie curent, și nici pe Threads situația nu e bună. Potrivit datelor înregistrate de Down Detector, s-a întâmplat la puțin după ora 17:00 (ora Republicii Moldova).

Problemele par să fi apărut marți în jurul orei 17:00, când utilizatorii au raportat că au fost scoși afară subit din conturile lor de Facebook și Facebook Messenger, fără posibilitatea de a se reconecta.

Utilizatorii relatează că platforma Facebook îi informează că au introdus parola greșită, când încearcă să reintre în conturi. Se pare că problema persistă și după schimbarea parolei și are legătură cu o pană generală a Facebook.

Site-ul DownDetector, care monitorizează în timp real problemele tehnice înregistrate de marile platforme social media, a înregistrat în jurul orei 17:00 o creștere vertiginoasă a numărului de reclamații.

DownDetector a înregistrat de asemenea marți în jurul orei 17:00 o creștere subită a reclamațiilor legate de platformele Instagram și WhatsApp, de asemenea deținute de grupul Meta fondat și condus de Mark Zuckerberg.

Deocamdată nu este clar cât de răspândită este pana acestor servicii și cauza acesteia.

Sursa: realitatea.md 

Share:

Articole recomandate