Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cine este moldoveanca din Chicago care atinge cerul cu podul palmei și se pregătește de Mrs World International 2024 din Miami

Cine este moldoveanca din Chicago care atinge cerul cu podul palmei și se pregătește de Mrs World International 2024 din Miami

Este o femeie frumoasă, deșteaptă, care a reușit în această viață să prindă visul american și să-și construiască un viitor frumos. Are 34 ani, 3 fetițe adorabile, un soț excelent care-i citește gândurile din mers și o afacere de succes în Chicago. Locuiește în Statele Unite din 2012, unde a ajuns imediat ce a absolvit ASEM din Chișinău.

Faceți cunoștință! Este Cristina Grati! Această Femeie suplă și gingașă, în ochii căreia s-a topit culoarea mării liniștite, este de fapt un munte de energie, voință și perseverență. Dacă își pune un scop, atunci distanța între „obiectiv” și „realizare” e cât ai zice pește. Unii nici nu reușesc să se răsucească pe altă parte, dar Cristina deja e plecată la Paris. Sau te trezești dimineața și găsești orașul Chișinău plin de pozele familiei ei. Mergi la aniversarea unei reviste și o găsești pe Cristina prezentând colecția de haine a unui brand autohton. Fata asta e un vulcan de energie.

A reușit în SUA, împreună cu Petru, soțul ei, să creeze și să administreze o companie de transport și logistică, iar acum afacerea merge ca pe roate.

Deține o casă impresionantă, cu sală de cinema, cigar-room, sală de banchete, cu bar adevărat și câte și mai câte, ca în cel mai roz vis. Conduce un automobil TESLA de ultimă generație, merge în vacanță în cele mai exotice destinații și se poate alinta la mic dejun, prânz sau cină în orice restaurant dorește. Pentru că prețuiește clipa, iar viața - o iubește. La acest comfort a ajuns prin multă muncă și dedicație.

Acum Cristina Grati are un nou scop – să cucerească Mrs World International din Miami. Acest concurs va avea loc peste două săptămâni, în perioada 18-23 august, dar deja a început pregătirile pentru el. Petru o ajută mult și îi supraveghează  regimul de alimentare, care trebuie să fie fără dulciuri și făinoase, cu cât mai multe proteine. Cunoscînd caracterul doamnei Grati, nu avem nici o îndoială că va reuși.

Să îi urăm succese mari Cristinei, cu noroc să-și împlinească visul de a câștiga!

Share:

Articole recomandate