Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cine este logodnica lui Aresenium, fost membru O-Zone?

Cine este logodnica lui Aresenium, fost membru O-Zone?

Cunoscutul muzician Arsenie Todiras, care recent a împlinit 41 de ani, a primit de ziua sa cel mai frumos și divin cadou - primul său fecioraș.

Arsenium, fost membru al trupei O-Zone și logodnica acestuia Agnes Matoko, au devenit de curând părinții unui băiețel. Artistul este în culmea fericirii, iar de ziua sa acesta a postat o poză cu ei în trei sub care a scris: " Cel mai frumos cadou de ziua mea de la iubita mea! La mulți ani mie și fiului meu!"

Relația celor doi a început încă în 2010, însă prima încercare nu a fost cu succes. Drumurile lor s-au întâlnit din nou peste 10 ani și au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Dacă despre viața artistului Arsenie Todiras cunoaștem multe detalii, despre logodnica lui Agnes Matoko, nu putem să afirmăm același lucru.

Cine este și cu ce se ocupă Agnes Matoko? 

Agnes Matoko este un model român, născută la Bacău, tatăl său fiind congolez, iar mama, originară din România. Aceasta a reușit să își construiască o carieră de succes în domeniul modelingului, participând totodată și în clipurile cunoscuților artiști Pepe, Morandi, Keo, dar și în ale lui Arsenie Todiras. În prezent, este proprietara unei companii imobiliare pe segmentul de lux din România.

 

 

Share:

Articole recomandate