Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Compania care a anunţat că îşi lasă angajaţii să lucreze de acasă și după finalizarea pandemiei

Compania care a anunţat că îşi lasă angajaţii să lucreze de acasă și după finalizarea pandemiei

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a trimis un e-mail angajaţilor în care a anunţat că le permite acestora să lucreze de acasă permanent, chiar şi după ce pandemia de COVID-19 trece. Twitter devine astfel prima companie care îşi lasă angajaţii să lucreze de acasă pe un termen nedefinit, scrie publika.md. Câteva dintre locurile de muncă din companie necesită totuşi prezenţa permanentă - cum ar fi cele referitoare la administrarea serverelor.

Twitter şi-a încurajat angajaţii să lucreze de acasă, pe măsură ce coronavirusul a început să se răspândească în Statele Unite. Alte companii tech, printre care Microsoft, Google, Amazon - au făcut acelaşi lucru.

Dorsey a spus în e-mailul trimis angajaţilor că este puţin probabil ca Twitter să îşi deschidă birourile înainte de septembrie şi că, de asemenea, călătoriile profesionale vor fi anulate tot până atunci.

Compania va anula toate evenimentele care necesită prezenţă fizică pentru restul anului şi va analiza planurile pentru 2021 mai târziu. De asemenea, compania a ridicat nivelul veniturilor pentru achiziţia de echipamente la 1.000 de dolari pentru toţi angajaţii.

Twitter are aproximativ 4.900 de angajaţi.

Giganţi din industria tech precum Facebook sau Alphabet (Google) au anunţat că îşi lasă angajaţii să lucreze de acasă până la finalul anului. Săptămâna trecută, Google a anunţat că îşi roagă angajaţii să îşi ia o zi liberă pe 22 mai, ca urmare a arderii profesionale cauzată de munca de acasă în perioada pandemiei, scrie Reuters.

Share:

Articole recomandate