Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Copiii din capitală ar putea rămâne anul acesta fără foi la taberele de odihnă

Copiii din capitală ar putea rămâne anul acesta fără foi la taberele de odihnă

Capitala a rămas fără stăpân, prin urmare, nici o decizie nu poate fi luată în lipsa acestuia. Pentru orice transfer de bani este necesară semnătura primarului, sau cel puțin, a viceprimarului. Dar conducerea Primăriei Chișinău se află în arest, fiind vizată în dosarul parcărilor cu plată, informează PRO TV.

Salariile angajaților, finanțarea subdiviziunilor, documentația de urbanism și alte aspecte ar putea intra în criză. Banii nu pot fi repartizați fără acordul primarului. Tocmai de aceea, astăzi, Ministerul Finanțelor a expediat o scrisoare oficială adresată Direcției finanțe a primăriei și șefilor de fracțiuni, în care se solicită desemnarea urgentă a unei persoane împuternicite să semneze și să ia decizii.

Mai mult, contactată de PRO TV, fosta Șefă a Direcției generale finanțe din cadrul Primăriei Chișinău, Veronica Herța spune că intenționează să scrie un demers către procuratura anticorupție în care să ceară acordul ca Dorin Chirtoacă să-și poată aplica semnătura electronică, tocmai pentru a fi evitate toate blocajele administrative.

Dorin Chirtoacă a fost reținut pe 25 mai seara, fiind vizat în dosarul parcărilor cu plată, la exact o lună mai târziu după reținerea viceprimarului Nistor Grozavu și a șefului Direcției transport, Igor Gamrețchi, suspectați fiind toți în același dosar pentru trafic de influență și depășirea atribuțiilor de serviciu.

Foto simbol: tdvmoldova.wordpress.com

Share:

Articole recomandate