Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Doliu în lumea muzicii! S-a stins din viață interpretul Nelu Stratan

Doliu în lumea muzicii! S-a stins din viață interpretul Nelu Stratan

Veste extrem de tristă pentru ziua de azi, s-a stins din viață interpretul Nelu Stratan, fratele mai mare a lui Pavel Stratan. Poliția a anunțat că interpretul a fost găsit în antreul casei deja fără suflare de către un prieten, fără semne de moarte violentă. Se presupune că artistul a suferit un atac de cord. 

Nelu Stratan s-a născut la 11 iunie 1965 și a fost un interpret și producător de muzică folk și rock. Până să își înceapă cariera de solist, Nelu a lucrat într-un studio unde se înregistrau casete, apoi se vindeau, iar mai târziu la o firmă care se ocupa cu imprimarea casetelor. A devenit cunoscut ca producător muzical în Republica Moldova, unde a lucrat cu mulți artiști, inclusiv cu fratele său, Pavel, care a lansat trei albume de studio.

În 2003 a lansat piesa „Ultima noapte” de pe albumul cu același nume, care a fost aleasa hitul anului în 2005. În România s-a lansat cu piesa „Zai, zai” inspirată dintr-un cântec al lui Joe Dassin, aceasta a beneficiat și de un videoclip în regia lui Igor Cobileanski.

Foto: bisound.com

Share:

Articole recomandate