După ce a refuzat să se mărite cu bărbatul ales de părinți, o tânără de 18 ani ar fi fost ucisă la comanda părinților ei

După ce a refuzat să se mărite cu bărbatul ales de părinți, o tânără de 18 ani ar fi fost ucisă la comanda părinților ei

O tânără din Italia, în vârstă de 18 ani, dispărută în urmă cu o lună, ar fi fost ucisă chiar la comanda părinților ei, iar crima propriu zisă ar fi fost comisă de unchiul fetei.

Saman Abbas, de origine pakistaneză, a dispărut în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai din Novellara, provincia Reggio Emilia. În urmă cu un an, fata s-a opus unei căsătorii aranjate de părinți și de atunci au apărut tensiuni uriașe în familie, iar părinții au considerat că trebuie pedepsită.

După ce a refuzat să se mărite cu bărbatul ales de părinți, Saman a locuit o perioadă într-un centru social din altă localitate, dar a decis să se întoarcă acasă în urmă cu câteva luni.

Între timp, tânăra a început o legătură sentimentală cu un bărbat din țara ei natală, pe care, însă, părinții nu l-au acceptat. Mărturiile acestuia au stat la baza acuzațiilor formulate de anchetatori.

Tânăra i-a spus iubitului ei că părinții voiau să o pedepsească pentru refuzul ei, iar în ziua dispariției i-a trimis un mesaj vocal în care i-a spus că a auzit-o pe mama ei vorbind la telefon cu cineva despre uciderea ei. Saman i-a transmis iubitului că dacă timp de 48 de ore nu are niciun semn de la ea să anunțe autoritățile.

Așa a început ancheta într-un caz în care până acum au fost adunate probe șocanțe. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere Saman este văzută plecând de acasă împreună cu părinții, iar aceștia din urmă se întorc după câteva ore, fără ea. În alte imagini, unchiul fetei este văzut cărând o lopată și alte instrumente de săpat.

În plus, fratele minor al fetei le-a mărturisit anchetatorilor că a fost instruit de către părinți să spună că Saman a plecat în Pakistan, în timp ce ei le-ar fi spus altor persoane că este în Belgia.

Însă cea mai șocantă probă este un mesaj text transmis de unchiul fetei, în care acesta transmite familiei că „treaba a fost bine făcută”.

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare, fiind deocamdată cercetate 5 persoane.

Sursa: digi24.ro

Adaugă comentariu