Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Irina Rimes, dezvăluri din copilărie. Ce viață a dus artista la țară, în Moldova

Irina Rimes, dezvăluri din copilărie. Ce viață a dus artista la țară, în Moldova

Irina Rimes, în vârstă de 32 de ani, este una dintre cele mai apreciate, cunoscute și îndrăgite cântărețe din România, dar și din Moldova. Înainte de a cunoaște succesul, artista a locuit în casa bunicilor, în Republica Moldova, acolo unde a crescut împreună cu fratele ei. Deși nu avea parte de răsfaț, Irina Rimes este recunoscătoare pentru copilăria ei la țară.

Cum a fost copilăria Irinei Rimes, la țară, în localitatea Izvoarele. Cântăreața a crescut timp de șapte ani împreună cu fratele ei în casa bunicilor și își aduce aminte cu drag de acele momente. Bineînțeles, a făcut toate năzbătiile posibile, dar ea și fratele ei nu primeau cadouri și nici acum nu se obișnuiește asta în familia lor.

Am făcut foarte multe prostii în copilărie. Eu am crescut cu fratele meu, la țară. Părinții noștri tot timpul erau ocupați cu tot felul de chestii. Amândoi fiind contabili, în timpul săptămânii lucrau la birou, iar în timpul weekend-ului ori munceau la pământ, ori, de la un timp, își luaseră niște magazine și le aprovizionau, lucrau la ele. Cumva, pe mine și pe fratele meu, a stat tot timpul această povară de a întreține gospodăria.

„Îmi era frică că o să iau bătaie”

Am avut și porci, și vaci, și oi și capre. Să nu mai zic de găini, curci, rațe și gâște. Sunt foarte multe amintiri, dar mai mult fratele meu are amintiri de genul ăsta. Eu am amintiri cu frate-miu adică. Treaba noastră, a copiilor, era să paștem bobocii. De multe ori se pierdeau câte unul, doi, sau câteodată tot cârdul. Fratele meu suferea cel mai mult din cauza asta, că era cel mai mic. Îl vedeai umblând prin mahala, cerând boboci de la vecini.

Cam asta a fost copilăria noastră. Țin minte o pățanie. Vaca noastră a căzut într-o groapă foarte mare și a trebuit să o scoatem. În garaj aveam o gaură ca să poți să vezi sub mașină să lucrezi. Noi nu aveam voie să lăsăm animalele acolo. Și a căzut vaca acolo, au scos-o cu niște benzi de tras mașini. A fost greu și mi-a fost milă de ea, dar rugămintea mea cea mai mare era ca vecinii să nu îi spună mamei că s-a întâmplat asta pentru că îmi era frică că o să iau bătaie”, a declarat Irina Rimes.

Share:

Articole recomandate