Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

La 3 ani Marius cântărește doar 8 kg și are nevoie de ajutorul tău

La 3 ani Marius cântărește doar 8 kg și are nevoie de ajutorul tău

Povestea lui Marius a devenit publică acum un an, atunci când într-o clipă de neatenție acesta a băut o soluție concentrată de cistotel, iar până a ajunge la spital, substanța i-a ars tot esofagul.

Marius a fost supus unei intervenții în urma căreia ia fost fixată gastrostoma prin care se alimentează în prezent. Marius este foarte slăbit și cântărește doar 8 kg, suferind de malnutriție severă, astfel încât nici nu poate merge, petrecându-și ziua în pat.

Prin intermediul mai multor donații, a fost posibil ca Marius să meargă la o clinică din Turcia unde a fost supus unui șir de intervenții chirurgicale de restabilire a esofagului, însă mai are nevoie de câteva pentru dilatarea mecanică esofagului și de îngrijire constantă. Din cauza neglijenței mamei acestuia, starea de sănătate a copilului nu s-a îmbunătățit considerabil.

Ionela Hadârcă a făcut un apel prin intermediul paginii sale de facebook, în care solicită ajutorul celor cu inimă mare. Mai mult decât atât, pe pagina iticket a fost creat și o pagină unde pot fi donați bani pentru ameliorarea stării lui Marius – AICI.

Foto: facebook, iticket.md, 25.md

Share:

Articole recomandate