Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

UPDATE: Femeia dispărută la Țâpova a fost găsită fără suflare

UPDATE: Femeia dispărută la Țâpova a fost găsită fără suflare

UPDATE: Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit astăzi, la ora 13.30, lângă o cascadă din apropiere. Poliția urmează să investigheze toate circumstanțele cazului.

O femeie de 30 de ani a dispărut fiind într-o excursie la Țâpova. Rudele și salavatorii, dar și mai mulți voluntari, o caută de două zile. Tatăl femeii spune că aceasta a ieșit seara să se plimbe, a lăsat telefonul mobil în cort, și nu a mai revenit. Potrivit lui, există versiunea precum că femeia s-a cunoscut cu niște turiști și că aceștia ar fi dus-o undeva.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI anunță că se implică la căutarea femei dispărute. Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a luat decizia ca salvatorii în comun cu polițiștii să efectueze căutările. Astfel peste 30 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale sunt mobilizați să efectueze misiunea. În echipele de căutare sunt incluși chinologi și alpiniști care vor merge în cele mai dificile locuri din apropierea localității pentru a găsi persoana pierdută. Din informațiile prealabile zona în care se presupune că femeia a dispărut este cu relief de stâncă unde poate fi necesară intervenția alpiniștilor. 

Share:

Articole recomandate