Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Meghan Markle, prima apariție publică din 2022

Meghan Markle, prima apariție publică din 2022

Meghan Markle a bifat prima ei apariție publică din 2022 într-o ținută de peste 350.000 de dolari. Ducii de Sussex au făcut senzaţie în weekend, la gala NAACP Image Awards din Los Angeles, mai aleganți ca niciodată. Meghan Markle şi prinţul Harry au primit un premiu pentru activitatea civică şi acţiunile caritabile, scrie viva.ro

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au strălucit la gala NAACP Image Awards, de la Pasadena Civic Auditorium, unde au primit şi un premiu. Meghan a fost spectaculoasă, într-o rochie de un albastru electric, cu sandale aurii şi o coafură într-o parte, cu bucle, romantică şi în perfect acord cu soţul său, extrem de elegant, cu papion. Meghan a avut pe ea accesorii în valoare totală de 357.092 dolari.

Meghan a avut pe ea accesorii în valoare totală de 357.092 dolari, iar calculul a fost făcut cu atenţie de către criticii de modă britanici. Meghan Markle a purtat inelul de logodnă cu diamante de 347.000 $, rochie Christopher John Rogers de 2.672 $, cercei Alexis Bittar din aur de 14 carate de 270 $, brăţară Cartier de 5.900 $ şi pantofi Aquazzura de 1.250 $.

La aceste accesorii s-a adăugat şi brăţara Prinţesei Diana, al cărei preţ nu se cunoaşte. Ducesa de Sussex a purtat pentru prima oară bijuteria care i-a aparţinut regretatei prinţese Diana în timpul turneului din Australia, făcut alături de Harry în 2018, la scurt timp după nuntă.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, designerul Christopher Rogers a declarat că a fost contactat de Markle în urmă cu o lună şi au discutat în cele mai mici detalii cum trebuia să arate rochia”.

Pantofii Azuazzura de 1.250 $ au o brăţară aurită la călcâi pe care au fost ataşate 105 cristale. Meghan este o mare admiratoare a acestui brand de încălţăminte. Meghan Markle a purtat o coafură lejeră, în bucle voluminoase, plasate într-o parte pentru a complimenta designul izbitor cu un singur umăr al rochiei.

 

Sursa foto: Viva.ro

Share:

Articole recomandate