Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Nuntă mare în familia Lăutarilor

Nuntă mare în familia Lăutarilor

 

Interpreta de muzică populară Viorica Lupu și alesul inimii sale violonistul Sergiu Pavlov au jucat nunta lor de vis la 11 octombrie. Petrecerea a fost organizată într-un restaurant select din capitală, cu invitați aleși pe sprânceană atât din Republica Moldova, cât și din România.

Nunta interpretei Viorica Lupu și a lui Sergiu Pavlov, unul dintre cei mai iscusiți violoniști din tot arealul românesc, instrumentist în orchestra Lăutarii, a fost clasată de internauți drept nunta anului. Naşii de cununie ai cuplului sunt Oxana şi Sergiu Cuzuioc, muzicieni şi ei.

Mireasa a ales să poarte o rochie superbă de tip sirenă, iar mirele a purtat un costum negru de tip clasic. 

Printre invitații serii au fost părinții, rudele, prietenii, cât și colegii de breaslă ai artiștilor. Atmosfera fiind încinsă de cei mai de seamă lăutari de la noi și din România, precum: Ionică Minune și formația sa, Sile de la Cernica cu formația, interpretul Nicușor Iordan, Cristi Nucă și formația, instrumentiști din Orchestra Lăutarii și mulți alți artiști talentați.

Sergiu Pavlov și Viorica Lupu sunt împreună de mai bine de 7 ani, iar în toamna anului 2014 aceștia s-au cununat religios.

 

 

Echipa Odoraș le urează tinerilor căsnicie fericită!

Foto: facebook.com; apropomagazin.md

Share:

Articole recomandate