O fetiță de 10 ani a murit după ce a încercat o provocare de pe rețelele de socializare

O fetiță de 10 ani a murit după ce a încercat o provocare de pe rețelele de socializare

O familie avertizează împotriva unui nou challenge de pe rețelele de socializare, numit „blackout challenge” după ce fetița lor de 10 ani a murit sufocată, relatează stirileprotv.ro

Tawainna Anderson a spus că fiica ei Nylah și-a ținut respirația până când a leșinat, ca parte a provocării pe care a văzut-o pe rețelele de socializare.

În timp ce unele publicații au raportat că „provocarea blackout” a fost o tendință TikTok, Insider nu a putut găsi nicio dovadă care să sugereze că Nylah a aflat despre presupusa provocare dintr-un videoclip TikTok. Căutarea termenului „provocare blackout” pe TikTok încă nu dă rezultate și, în schimb, trimite către o pagină despre „cum să recunoașteți provocările dăunătoare și farsele”.

După cum a raportat anterior Insider, provocările legate de asfixiere au circulat pe internet de ani de zile. Intenția care stă la baza acestui challenge este ca cei care îl experimentează să obțină o senzație puternică după ce își țin respirația câteva secunde. 

Jocurile care implică sufocare datează încă din 1995, conform unui raport din 2008 al Centrului SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Era un fluture”, a spus mama fetiței pentru presă. “Ea era totul. Era un copil fericit.

Elizabeth Wood, un asistent social clinic autorizat a declarat pentru presă că Nylah era în dormitorul ei și familia ei era acasă când a murit.

Dar nimeni nu era în dormitor cu ea când s-a întâmplat asta, așa că nu era nimeni acolo care să o salveze”, a spus Wood.

Adaugă comentariu