Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O tumoare de aproape 5 kilograme a fost înlăturată cu succes de către chirurgii de la Chișinău

O tumoare de aproape 5 kilograme a fost înlăturată cu succes de către chirurgii de la Chișinău

O tumoare de aproape 5 kilograme a fost înlăturată cu succes de către chirurgii toracici ai IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. Din cauza volumului mare al formațiunii tumorale, accesul spre ea a fost practic imposibil. Pacienta a fost o femeie de 61 de ani, scrie realitatea.

„De mai mult timp oboseam foarte des și repede. Dar m-am obișnuit cu această stare și nu m-am adresat la medici, crezând că va trece de la sine. Iarna trecută am avut o fractură la picior. Pentru a fi operată, am trecut mai multe investigații în urma cărora s-a depistat ceva neclar la plămâni. Atunci când oboseala a devenit și mai frecventă, iar la nivelul pieptului mă ”apăsa” m-am adresat la doctor. Ulterior am fost îndreptată la Spitalul Clinic Republican” a povestit pacienta Maria.

Operația a durat aproximativ 3 ore. La câteva zile după intervenția chirurgicală, pacienta a declarat că se simte bine și nu mai are dureri în piept. La moment medicii așteaptă rezultatul analizei histologice pentru a stabili tratamentul potrivit în continuare.

 

 

 

Sursa foto: realitatea.md

Share:

Articole recomandate