Top 18 cele mai bune citate despre Crăciun

Top 18 cele mai bune citate despre Crăciun

Sărbătorile vin, sunt tot mai aproape, iar Crăciunul este o oportunitate minunată să ne întâlnim cu cei dragi, să uităm de supărări, să ne bucurăm din plin de roadele anului ce se încheie. Iar noi vă propunem și câteva citate foarte interesante despre Crăciun, care apropo, pot fi folosite și ca postări pe rețelele de socializare.

„Sugestii de cadouri de Crăciun:
Pentru duşmani – iertarea
Pentru cel care nu e de acord cu tine - toleranţa
Pentru un prieten – aprecierea ta
Pentru un client – serviciile bune
Pentru un copil – un exemplu pozitiv
Pentru tine – respect”   –  (Oren Arnold)

„Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune.” –  (Calvin Coolidge)

„Cel mai bun cadou de Crăciun? O carte – nu te îngraşă, nu te face să păcătuieşti şi va fi a ta tot timpul.” – (Lenore Hershey)

„Semnificația Crăciunului pentru mine, fie că este vorba de sensul tradiţional sau de cel modern, este foarte simplă: a-i iubi pe ceilalţi. Gândiţi-vă, de ce trebuie totuşi să aşteptăm Crăciunul pentru a face asta?”  – (Bob Hope)

„Voi păstra Crăciunul în inimă şi voi încerca să-l ţin cu mine tot anul”  – (Charles Dickens)

 „Crăciunul flutură bagheta magică pe deasupra lumii şi păstrează tot ceea ce este mai blând şi mai frumos”  – (Norman Vincent Peale)

„Crăciunul, copile, este dragostea în acţiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun” – (Dale Evans Rogers)

„Crăciunul (…) Poate să ţeasă un val de nostalgii în jurul nostru. Crăciunul poate fi o zi de sărbătoare sau de rugăciune, dar va fi întotdeauna şi o zi de aducere aminte în care ne gândim la tot ce am iubit vreodată” –  (Augusta E. Rundel)

„Dacă nu ai în suflet Crăciunul, degeaba îl cauţi sub brad” – (Roy L. Smith)

„Iubeşte-l mai mult pe cel ce dăruieşte, nu cadoul pe care îl oferă” – (Brigham Young)

„Nu vă faceţi griji în privinţa dimensiunii unui brad. Oricât ar fi de mic, pentru copii va fi mare” – (Larry Wilde)

„Nu e nimic mai trist pe lume decât să te trezeşti în dimineaţa de Crăciun şi să constaţi că nu mai eşti un copil” – (Emma Bombeck)

„Timpul şi dragostea acordate celor dragi sunt ingredientele de bază pentru un Crăciun cu adevărat fericit” – (Peg Bracken)

„De Crăciun, toate drumurile duc spre acasă” – (Marjorie Holmes)

„Crăciunul este singura perioadă a anului când oamenii îşi pot urma propriile impulsuri şi îşi pot exprima propriile sentimente, fără reţineri. Pe scurt, Crăciunul este şansa de a fi noi înşine” –  (Francis C. Farley)

„Crăciunul este pentru totdeauna, nu doar pentru o zi, este dragoste, dorinţa de a trăi împreună, de a dărui, toate acestea nu sunt de pus deoparte ca nişte clopoţei, lumini şi beteală argintie într-o oarecare cutie pe un raft. Binele pe care îl faci pentru alţii este binele pe care ţi-l faci ţie”  – (Norman Brooks)

„Crăciunul este perioada în care aprindem focul ospitalităţii în casă şi cel al dragostei in inimi” – (Washington Irving)

„Colindele de Crăciun sunt bogăţia sufletului şi zâmbetul îngerilor” – (Betty Marcovici)

 

Sursa: csid.ro; pravoslavie.ru

Adaugă comentariu