Topul lucrurilor pe care să le iei cu tine în vacanța cu copiii

Topul lucrurilor pe care să le iei cu tine în vacanța cu copiii

Ca vacanța împreună cu copiii să fie reușită și să nu rămâi cu amintiri neplăcute din cauza problemelor de sănătate, ar fi bine să-ți stabilești din start ce iei în bagaj. Din articol afli câteva sfaturi utile care te vor ajuta să nu uiți nimic important.

Protecția solară este foarte importantă.  Pentru copil alege un costum de baie din fibre speciale care blochează razele UV. Nu uita de crema de protecție pe care este nevoie să o aplici la fiecare jumătate de oră. De asemenea ia cu tine și o pălărioară care să acopere și ceafa micuțului. Sunt necesari și ochelari de soare cu lentile speciale care nu permit pătrunderea razelor UV în ochii copilului.

Ați putea lua și un mic ventilator portabil, care funcționează cu baterii, pentru a răcori aerul din preajma micuțului. O idee bună e să pregătiți și niște spray-uri cu apă pe care să le utilizați în tren sau în mașină, când piciului îi este foarte cald.

Pentru distracția picilor, ideale pentru plajă sunt jucăriile gonflabile. Sunt ușoare și nu deranjează „vecinii” de plaja în cazul în care îi lovesc.

Dacă plecați în vacanță cu avionul, trebuie să luați în calcul faptul că bagajele se pot rătăci. Respectiv, în valiza de mână împachetează câteva lucruri esențiale pentru situații de urgență: un set de costume de baie, lenjerie intimă, haine de schimb, inclusiv cu mâneca lungă, papuci de plajă, ochelari de soare, periuțe și pastă de dinți.

Nu trebuie să-ți lipsească trusa medicală care să conțină: șervețele cu antiseptic, pansament, plasturi rezistenți la apă, cremă sau sirop antihistaminic, paracetamol și ibuprofen pentru copii, loțiuni după plajă, vată, bețișoare etc.

 

Informații: sfatulparintilor.ro

Foto simbol: woman.ru

Adaugă comentariu